ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Εμμένει στο δίλημμα των εκλογών ο πρωθυπουργός...

Ο κ. Παπανδρέου δεν κάνει βήμα πίσω από τις δηλώσεις του στη διακαναλική 





Αποφασισμένος να επιμείνει στο δίλημμα των πρόωρων εθνικών εκλογών που απηύθυνε στους πολίτες με τη διακαναλική συνέντευξή του, εμφανίστηκε την Τετάρτη ο πρωθυπουργός, παρά τις έντονες αντιδράσεις που σημειώθηκαν όχι μόνο από την αντιπολίτευση, αλλά και στους κόλπους του κόμματός... του.Μιλώντας σε συνεργάτες του, ο κ. Παπανδρέου κατηγόρησε τη ΝΔ ότι επιδιώκει, με αφορμή τις αυτοδιοικητικες εκλογές, να σταματήσει τη σταθερή πορεία της χώρας προς τη σωτήρια, εξυπηρετώντας αδιαφανή συμφέροντα.
Έχουμε χρέος, είπε ο κ. Παπανδρέου, να μην καταστούμε όμηροι τυχοδιωκτικών πρακτικών και αν χρειαστεί να μιλήσει ο λαός για να καταδικάσει τη πολιτική αποσταθεροποίησης της χώρας αυτό θα γίνει.
«Στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα» κατέληξε.
Στις εκλογές το μήνυμα στέλνει ο ελληνικός λαός και ο πρωθυπουργός εκβιάζει με τις πρόωρες εκλογές, δήλωσαν την Τετάρτη στο ΣΚΑΪ οι υποψήφιοι της ΝΔ για τις περιφέρειες Αττικής Βασίλης Κικίλιας και Πελοποννήσου Δημήτρης Δράκος.Ο κ. Κικίλιας ξεκαθάρισε ότι το θέμα του μνημονίου δεν το έφερε ο Αντώνης Σαμαράς αλλά ο ελληνικός λαός και απλά ο πρόεδρος της ΝΔ το ανέδειξε. Σημείωσε ότι ο ελληνικός λαός θα τον ψηφίσει γιατί θέλει να στείλει ένα ξεκάθαρο μήνυμα ότι είναι αντίθετος στο μνημόνιο.
Από την πλευρά του, ο κ. Δράκος δήλωσε για το μνημόνιο ότι «εμείς έχουμε μια ομάδα καθαρά αυτοδιοικητική ομάδα που αγωνίζεται για τα αιτήματα της ανάπτυξης της περιφέρειας, όμως κανείς δεν μπορεί να παραγνωρίσει και τα πολιτικά προβλήματα»
ΥΓ ΑΕΤΟΣ: Μην τρελαθούμε κι άλλο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου