ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου: ΕΑΥΓ- ΕΠΣΓ...









Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010 και ώρα 16:00, στο Δ.Α.Κ. Γρεβενών, ο φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Γρεβενών και της Μικτής Ε.Π.Σ. Γρεβενών, ο οποίος διοργανώθηκε με πρωτοβουλία... της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Γρεβενών, για τη στήριξη των σκοπών του Συλλόγου Γονέων Πάσχοντων από Κακοήθη Νοσήματα Βορ. Ελλάδος "ΛΑΜΨΗ". 








- Από μέρους μας ευχαριστούμε θερμά τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, τους διαιτητές, τον Πρόεδρο της Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ κ. ΚΟΣΜΑΤΟΠΟΥΛΟ, καθώς και όλους όσους ακόμη συνετέλεσαν για την επιτυχή διεξαγωγή του αγώνα, αλλά κυρίως ευχαριστούμε τους συναδέλφους και τους συμπολίτες μας που σε χαλεπούς καιρούς συνέδραμαν οικονομικά για την επίτευξη του στόχου που είχε τεθεί.

- Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών κ. ΨΕΥΤΟΓΚΑΣ, ενώ για την ιστορία το αποτέλεσμα ήταν 2-5 υπέρ της Μικτής Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Α.Δ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ (Γιώργος Ισαακίδης) : Κύρκος, Ταμπακάκος, Κυρατζής, Χαντάβας, Κακούσιος, Τσιάτσιος, Λάχανος, Ντάνας, Λάλος, Γκέτσιος, Δούμας και οι Καραγιάννης, Κόντος, Νικολόπουλος, Γράβαλος. (Σκόρερ: Λάχανος, Γκέτσιος)

ΜΙΚΤΗ ΕΠΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ (Χάρης Ιορδανίδης) : Βίδρας, Κουρέλας, Τόλης, Φίλιος, Ζιώγας, Τσιοπλής, Λέτσιος, Παπανικολάου, Δεληβός, Λάλος, Φασούλας και οι Χρυσής, Καραπάς, Ασλανίδης, Καλύβας. (Σκόρερ: Λέτσιος (3), Φ. Λάλος, Χρυσής)

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΛΑΖΟΓΚΑ Ολυμπία, ΒΛΑΧΟΣ Κώστας, ΝΤΟΒΑΣ Δημήτρης
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                 Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΤΡΙΓΩΝΗΣ Χρήστος            ΨΕΥΤΟΓΚΑΣ Ιωάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου