ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Ο Ειρηνικός υποδέχθηκε το 2011...







Το Νέο Έτος έχει ξεπροβάλει εδώ και λίγες ώρες στον Ειρηνικό Ωκεανό, από τα νησιά Μάρσαλ, Φίτζι, Κιριμπάτι έως τη Νέα Ζηλανδία, όπου με επίκεντρο την πρωτεύουσα Όκλαντ, χιλιάδες ντόπιοι και επισκέπτες συγκεντρώθηκαν στο λιμάνι για να... υποδεχθούν τη νέα χρονιά, απολαμβάνοντας τα πυροτεχνήματα που εκτοξεύθηκαν από τον ουρανοξύστη της ραδιοτηλεόρασης Σκάι Τάουερ.Στην Αυστραλία, η χώρα μπορεί να μαστίζεται από πρωτοφανείς πλημμύρες, αλλά αυτό δεν εμπόδισε ενάμισι εκατομμύριο ανθρώπους, ντόπιους και επισκέπτες, να στήσουν τρικούβερτο γλέντι στο λιμάνι του Σίδνεϊ με φαντασμαγορικά πυροτεχνήματα και άφθονη μουσική.
Επίκεντρο των εορτασμών ήταν η «Γέφυρα του Λιμανιού» της πόλης, απ΄όπου τα χιλιάδες βεγγαλικά - συνολικά επτά τόνοι-, έκαναν την νύκτα μέρα, σε ένα σόου που διήρκεσε 20 ολόκληρα λεπτά.
Στην Κίνα, το πλήθος μέτρησε αντίστροφα τα τελευταία δευτερόλεπτα του 2010, στο πολυσύχναστο λιμάνι του Χονγκ Κονγκ. Με σκηνικό τους ουρανοξύστες της πόλης, όλοι απήλαυσαν ένα φαντασμαγορικό σόου χρώματος και φωτός.
Και έπονται τις επόμενες ώρες οι εορτασμοί στις υπόλοιπες μεγάλες πόλεις σε Ινδία, Μέση Ανατολή, Ρωσία, Ευρώπη και Ηνωμένες Πολιτείες.
Σε πρωτοχρονιάτικους ρυθμούς κινείται ήδη το Εδιμβούργο της Σκωτίας όπου από χθες Πέμπτη άρχισε ένα τετραήμερο εορταστικών εκδηλώσεων. Περίπου 25.000 άνθρωποι, κρατώντας δαυλούς και φορώντας μεσαιωνικές φορεσιές συμμετείχαν στο έθιμο της πυρπόλησης πλοίου των Βίκινγκ σε λόφο της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου