ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Βελτιώνεται ο καιρός την Τρίτη - Ισχυρός ο παγετός σε πολλές περιοχές...







Γενικά βελτιωμένος θα είναι ο καιρός την Τρίτη με πρόσκαιρες καταιγίδες στα νοτιοανατολικά πιθανώς κατά τόπους ισχυρές, τις πρωινές ώρες και παγετό στα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες, τοπικά ολικός στα βόρεια...
Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός προβλέπεται με τοπικές νεφώσεις κυρίως στα ανατολικά όπου θα σημειωθεί πρόσκαιρη βροχή ή χιονόνερο και ασθενείς παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -03 έως 06 και στα δυτικά από -08 έως 02 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με παροδικές νεφώσεις. Πιθανότητα για πρόσκαιρη βροχή στις θαλάσσιές-παράκτιες περιοχές και για ασθενείς παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 02 έως 13 και τοπικά στην Ήπειρο από -05 έως 05 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με παροδικές νεφώσεις αλλά και διαστήματα ηλιοφάνειας. Τις πρωινές ώρες πιθανότητα για λίγα ασθενή τοπικά φαινόμενα. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 τοπικά μέχρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -02 έως 12 και στα βόρεια από -04 έως 05 βαθμούς Κελσίου.
Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός προβλέπεται με παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και στην Κρήτη πρόσκαιρες καταιγίδες. Σταδιακή βελτίωση από τα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ με γρήγορη εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός προβλέπεται με παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες στα νότια πιθανώς ισχυρές που βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια αρχικά δυτικοί μέχρι 6 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε βορειοδυτικούς και θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται με παροδικές νεφώσεις αλλά και διαστήματα ηλιοφάνειας. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 πρόσκαιρα στα νότια μέχρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 01 έως 12 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός προβλέπεται με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθει από -02 έως 05 βαθμούς Κελσίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου