ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Οι διαδικασίες για τον Όρλιακα σύμφωνα με την πρόταση του Γ.Γ. της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας










Ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας κ. Γιώργος Κίρκος δέχτηκε την επίσκεψη του κ. Αθανάσιου Οικονόμου, καθηγητή Αστροφυσικής με αντικείμενο την εγκατάσταση αστεροσκοπείου στο Όρλιακα. Ο κ. Οικονόμου μετέφερε στον κ. Κίρκο... την απόφαση της συνάντησης των παραγόντων του νομού Γρεβενών (στην οποία συμμετείχε ο Νομάρχης Γρεβενών) που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα και κατέληξε στην επιλογή να ζητηθεί από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης η υποβολή πρότασης για την εγκατάσταση αστεροσκοπείου στον Όρλιακα, όπως ακριβώς είχαν προτείνει οι καθ΄ ύλην αρμόδιες υπηρεσίες στον Γενικό Γραμματέα της Περιφέρειας και απέστειλε εγγράφως στο Νομάρχη Γρεβενών.
Εύλογα λοιπόν γεννάται το ερώτημα, προς τι η επίθεση που εξαπέλυσε ο Νομάρχης Γρεβενών στον Γενικό Γραμματέα, αφού τελικά αποδέχτηκε τη μόνη νόμιμη διαδικασία που του είχε προταθεί εγγράφως. Σε σχέση με τα υπόλοιπα ζητήματα για τα οποία επετέθη ο Νομάρχης Γρεβενών στον Γενικό Γραμματέα της Περιφέρειας, θα υπάρξει απάντηση εν ευθέτω χρόνο.

ΥΓ ΑΕΤΟΣ: Το ότι με το Πάρκο στον Όρλιακα ασχοληθήκατε μετά από τις εκλογές δεν σας λέει τίποτα; Το ότι τον Ν.Γρεβενών τον έχετε γραμμένο ούτε αυτό σας λέει κάτι;
Πρώτη δημοσίευση 13/12/2010 4:24μμ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου