ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Διχάζει ο ανδριάντας του Κ. Καραμανλή στη Θεσσαλονίκη...- Η εισαγγελέας διέταξε προκαταρτική εξέταση







Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης παρήγγειλε επείγουσα προκαταρκτική εξέταση για το θέμα της τοποθέτησης ανδριάντα του Κωνσταντίνου Καραμανλή στο πλακόστρωτο της Νέας Παραλίας στη Θεσσαλονίκη. Η εισαγγελέας Πρωτοδικών, Μαρία... Τιντικάκη ζητά να διερευνηθεί αν για την εκτέλεση του έργου απαιτείται οικοδομική άδεια ή ειδική άδεια εγκατάστασης μνημείου από την τοπική Εφορεία Νεότερων Μνημείων.
Η παραγγελία της εισαγγελέως για τη διενέργεια της έρευνας, δόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου. Ο απερχόμενος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, επισκέφθηκε την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και με υπόμνημα που κατέθεσε στον προϊστάμενό της, Ευάγγελο Μπακέλα, παρουσίασε τη θέση του γύρω από το θέμα της ανέγερσης του ανδριάντα.
Σύμφωνα με τον κ. Παπαγεωργόπουλο, η ακολουθούμενη διαδικασία είναι καθ’ όλα νόμιμη. Επικαλέστηκε δε αφενός σχετική σύμβαση με την Κτηματική Εταιρία Δημοσίου (ΚΕΔ) για την παραχώρηση χρήσης της Νέας Παραλίας για 49 χρόνια και αφετέρου την έγκριση που έδωσε η Επιτροπή Αρχιτεκτονικού Ελέγχου.
Η παραπάνω εξέλιξη ήρθε ως συνέχεια των ενστάσεων που προέβαλλε η ΚΕΔ ως προς τη συνέχιση της εκτέλεσης των εργασιών, ζητώντας να σταματήσουν τα έργα, αφού, δεν έχει δώσει σχετική άδεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου