ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Το Δημαρχείο Γρεβενών αλλάζει θέση; - Φεύγει η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη;...




 Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, (από ΑΕΤΟΠΟΥΛΟ της πιάτσας),τα μέλη της νέας Διοίκησης του Δήμου Γρεβενών (Κουπτσίδης κτλ), φιλοδοξούν να μεταφερθούν στο χώρο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης, πραγματοποιώντας τις απαραίτητες διαρρυθμίσεις... και η Βιβλιοθήκη Γρεβενών να μετακομήσει πιο κοντά στους αναγνώστες στο κτίριο της πρώην ΝΕΛΕ.
Περιμένουμε να επιβεβαιωθούμε.
ΥΓ: Πριν από λίγο με mail μας ενημέρωσαν κάποιοι πως ο νυν Δήμαρχος μεταφέρει προσωπικά (!) αντικείμενα σε κούτες σε άγνωστη κατεύθυνση.
Δεν περίμεναν τουλάχιστον να ξημερώσει;

5 σχόλια:

  1. άντε στο καλό και να μας γράφει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λεγεται πως ο φθηνος λαικισμος ειναι χαρακτηριστικο αρκετων εκ των πολιτικων. Ειλικρινα δεν περιμενα πως κ ο Αετος θα κατεφευγε σε παρομοιες τακτικες!!! Αν μη τι αλλο, νομιζω πως στην προσωπικη κ πολιτικη μου πορεια, δεν εχω δωσει δειγματα εφτελειας κ ξεπεσμου. Κλεινω αυτη μου την παρεμβαση ζητωντας δημοσια αποκατασταση για οσα τεχνηεντως αφηνετε να εννοηθουν και πληροφορωντας σας, πως πραγματι αρχισα μεταφορα προσωπικων μου αντικειμενων (χωρις κανενα θαυμαστικο (!)!!!), οχι προς αγνωστη κατευθυνση (!!!), αλλα προς τον προσωπικο κ εργασιακο μου χωρο, η οποια δεν εχει ακομα ολοκληρωθει (Οταν ενας χωρος γινεται κεντρο της πολιτικης, αυτοδιοικητικης κ προσωπικης οου δρασης για 4 χρονια, ε, ειναι λογικο να υπαρχουν προσωπικα αντικειμενα, που θα πρεπει καποια στιγμη να μεταφερθουν). Πιστευω πως με την δημοσιευση της απαντησης μου κ την αναγνωριση ως βιαστικης εκ μερους σας της αποδοχης κ υιοθετησης της "καλοπροαιρετης" πληροφορησης, θα αποδειξετε πως πραγματι υπηρετειτε την αντικειμενοτοτητα κ τον πλουραλισμο στην πληροφορηση.

    Γιωργος Νουτσος
    Δημαρχος Γρεβενων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δήμαρχε, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα και με κανέναν. Μεταδώσαμε κάτι που έγκυρη πηγή μάς μετέφερε. Δεν αφήνουμε υπόνοιες για κανέναν. Τώρα εάν δεν βάλαμε ένα ή και περισσότερα θαυμαστικά (!!!), δεν το κάναμε σκόπιμα. Πάνω στην ταχύτητα της μετάδοσης της είδησης
    παραλείψαμε...Το χρονικό διάστημα (βράδυ) μάς ξένισε λίγο.
    Θέλουμε να ξέρετε πως δεν σας θεωρούμε Λαμόγιο.
    Περιμένουμε πάντως να διαψεύσετε ή να επιβεβαιώσετε και την άλλη είδηση που αναρτήσαμε για τη ΔΕΥΑΓ...
    ΑΕΤΟΣ3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτο πηραξε τον Δήμααρχο. Δεν κοιταζει που στην θητεια του δεν εκανε κατι για τον Δημο. Εαν ησουν Δημαρχε καλος θα κατεβαινες ξανα υποψηφιος. Αλλα με τα εργα σου και τις μπουρδες των μανηταριων δεν θα επαιρνες ουτε 10%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΡΕΨΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΙΓΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. ΕΑΝ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ, ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή