ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Super League: Πανιώνιος-Κέρκυρα 0-1. - VIDEO






 Χρυσό τρίποντο για την Κέρκυρα μέσα στη Νέα Σμύρνη στο ντεμπούτο του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς στον πάγκο της. Με τέρμα του Φλαβίνιο στο 17ο λεπτό και... όπλο την άμυνα, οι φιλοξενούμενοι πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη μετά από πέντε αγωνιστικές, φρενάροντας τον Πανιώνιο που μετρούσε δύο σερί νίκες.
Το δύστυχες για τους «κυανέρυθρους» ήταν ότι ουσιαστικά αν και ήταν πίσω στο σκορ από πολύ νωρίς, κατάφεραν να δημιουργήσουν μία μεγάλη ευκαιρία κι αυτή στο 92ο λεπτό, αποδεικνύοντας ότι τα προβλήματά τους απλά... καλύφθηκαν με τις δύο νίκες επί της ΑΕΛ και του Ηρακλή. Για τους φιλοξενούμενους ήταν σαφές ότι... ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, οπότε από τη στιγμή που πέτυχαν το γκολ το αντιποδόσφαιρο ήταν το πρώτο τους μέλημα και βέβαια δεν τους στοίχισε.
Οι γηπεδούχοι έδειξαν από την αρχή ότι ήθελαν να πάρουν τον έλεγχο του αγώνα και να μεταφέρουν το παιχνίδι προς την περιοχή του Κωνσταντόπουλου, αλλά οι νησιώτες ευτύχησαν να προηγηθούν στην πρώτη αξιόλογη φάση που δημιούργησαν, στο 17΄. Ο Γιάντσης έφυγε ωραία από αριστερά, έβγαλε την παράλληλη μπαλιά στη μικρή περιοχή, ο Τσίγκας δεν βρήκε τη μπάλα αλλά ο επερχόμενος Φλαβίνιο πρόλαβε τους αμυντικούς και την έσπρωξε στα δίχτυα.
Ο Πανιώνιος δεν έχει «γυρίσει» ματς φέτος και, με δεδομένη την αναγκαιότητα της νίκης σήμερα, τα πόδια των παικτών του Ακη Μάντζιου έγιναν πολύ βαριά. Μόνο μία καλή ευκαιρία είχαν οι Νεοσμυρνιώτες στο πρώτο ημίχρονο, με το άστοχο σουτ του Κούκετς μέσα από την περιοχή (36΄), ενώ η Κέρκυρα θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο γκολ στο 42΄, όμως ο Γιάντσης δεν κατάφερε να σκοράρει από κοντά μετά την κεφαλιά του Τσίγκα.
Ο Μάντζιος έριξε στη μάχη με το ξεκίνημα του β΄ μέρους τον Μπόσκο Μπάλαμπαν, αλλά ήταν προφανές ότι το πρόβλημα του Πανιωνίου (ελλείψει Κουμορτζί) δεν ήταν η εκτέλεση, αλλά η δημιουργία. Οσο περνούσε η ώρα οι γηπεδούχοι αύξαναν την πίεση, αλλά μεγάλες ευκαιρίες δεν δημιουργούσαν. Μία κεφαλιά και ένα σουτ του Ριέρα δεν βρήκαν στόχο, ο Κωνσταντόπουλος απέκρουσε μάλλον εύκολα ένα χτύπημα φάουλ του Μπάλαμπαν και φτάσαμε στο 92΄, όταν ο Μπάλαμπαν βρέθηκε ανενόχλητος στο σημείο του πέναλτι, έπιασε το βολέ αλλά έστειλε τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια, σβήνοντας και την τελευταία ελπίδα της ομάδας του για την ισοφάριση.
Διαιτητής: Χαραλαμπίδης (Καβάλας)
Κίτρινες: Σάμαρης, Μανιάτης, Μπάλαμπαν - Δ.Ιωάννου, Κωνσταντόπουλος
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Ακης Μάντζιος): Μάχο, Μανιάτης, Ομο, Ριέρα, Κούκετς (57΄ Σαλαλί), Γουνδουλάκης (46΄ Μπάλαμπαν), Σάμαρης, Σιόβας, Αναστασόπουλος (80΄ Χίκα), Κοντοές, Τσότσαλιτς
ΚΕΡΚΥΡΑ (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Κωνσταντόπουλος, Δ.Ιωάννου, Στολτίδης, Φλαβίνιο (67΄ Παρασκευαϊδης), Τσίγκας (90΄+ Δεινόπαππας), Γιάντσης (79΄ Λαμπρόπουλος), Μαϊστόροβιτς, Κοντοδήμος, Γκουστάβο, Επστάιν, Μακρής
17.15: Έναρξη του αγώνα...
17' ΓΚΟΛ! 0-1 η Κέρκυρα! Ο Επστάιν με κάθετη πάσα έβγαλε από αριστερά τον Γιάντση, αυτός με τη σειρά σέντραρε προς το ύψος της μικρής περιοχής και ο Φλαβίνιο με πλασέ σε κενή εστία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.36' Καλή στιγμή για τον Πανιώνιο με τον Ντάβορ Κούκετς να βρίσκεται από αριστερά μέσα στην περιοχή αλλά να επιχειρεί ένα άστοχο σουτ με το αριστερό.
42' Ευκαιρία για την Κέρκυρα. Ο Κοντοδήμος έβγαλε την σέντρα από τα αριστερά, έπιασε την κεφαλιά ο Τσίγκας, η μπάλα έφθασε στον Γιάντση, ο οποίος από την μικρή περιοχή δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Μάχο.
45+2' Λήξη του πρώτου μέρους.
46' Αλλαγή για τον Πανιώνιο. Ο Μπάλαμπαν στη θέση του Γουνδουλάκη.
46' Σέντρα στην επανάληψη.
57' Αλλαγή για τον Πανιώνιο. Ο Σαλαλί στην θέση του Κούκετς.
62' Γυριστή κεφαλιά του Ριέρα μετά τη σέντρα του Κοντοέ, η μπάλα φεύγει δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Κωνσταντόπουλου.
67' Αλλαγή Κέρκυρα. Ο Παρασκευαϊδης στην θέση του Φλαβίνιο.
76' Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπάλαμπαν, ο πορτιέρο της Κέρκυρας πέφτει και απομακρύνει στην αριστερή γωνία του.
78' Αλλαγή για την Κέρκυρα. Ο Λαμπρόπουλος στην θέση του Γιάντση.
92' Μεγάλη ευκαιρία για τον Πανιώνιο. Ο Μπάλαμπαν βρέθηκε μόνος μέσα στην περιοχή μετά από σέντρα του Τσότσαλιτς, το σουτ που δοκίμασε ήταν άστοχο και πέρασε πάνω από την εστία του Κωνσταντόπουλου.
Πανιώνιος-Κέρκυρα 0-1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου