ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Super League: Ηρακλής – Εργοτέλης 1-1. - VIDEO







Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Ηρακλής και Εργοτέλης στο «Καυτανζόγλειο». Οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να ξεφύγουν από τη μετριότητα με αποτέλεσμα να «κολλήσουν» στην ισοπαλία. Οι Κρητικοί αιφνιδίασαν, πέρντωτας το προβάδισμα στο 39' με τον Ρομάνο, όμως οι γηπεδούχοι απέσπασαν το βαθμό με την εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Λίμα στην επανάληψη.
Και οι δύο ομάδες έδειξαν από το ξεκίνημα διάθεση να παίξουν επιθετικά και να ψάξουν το γκολ, αλλά δεν δημιούργησαν σπουδαίες ευκαιρίες στο πρώτο ημίωρο. Η πρώτη πραγματικά καλή στιγμή ήρθε στο 30ο λεπτό και ανήκε στον Ηρακλή, με τον Σολτάνι να βγαίνει πίσω από την αντίπαλη άμυνα και να βρίσκεται απέναντι από τον Δασκαλάκη, αλλά να σουτάρει πολύ ψηλά. Αντίθετα, ήταν η ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου που άνοιξε το σκορ, έστω και με τη βοήθεια της τύχης, στο 39'.
Μετά από ωραίο συνδυασμό και παράλληλη σέντρα του Λεάλ από δεξιά, ο Ελευθερόπουλος προσπάθησε να διώξει, όμως η μπάλα κόντραρε στον Χοσέμι και πήρε πορεία προς το τέρμα, με αποτέλεσμα ο Ρομάνο με χαρακτηριστική ευκολία να την σπρώξει στα δίχτυα. Ο «γηραιός» μπορούσε να απαντήσει άμεσα, όμως το πλασέ του Σίσιτς στο 41' πέρασε ελάχιστα έξω από την εστία του Δασκαλάκη.
Η ισοφάριση για τους γηπεδούχους ήρθε τελικά στο 52΄, με τον Πάμπλο Λίμα να εκτελεί εξαιρετικά φάουλ λίγο έξω από την περιοχή και να στέλνει τη μπάλα στο «παραθυράκι» του Δασκαλάκη. Μέχρι το τελικό σφύριγμα, ο Ηρακλής ήταν αυτός που κυνήγησε περισσότερο το γκολ, χωρίς όμως να τα καταφέρει, αφού ούτε ο Σολτάνι (78') ούτε ο Σίσιτς (84') βρήκαν στόχο.
Οι συνθέσεις:
Ηράκλης (Μαρίνος Ουζουνίδης): Ελευθερόπουλος, Αραμπατζής, Λίμα, Χοσέμι, Κατσικάς, Παπαστεριανός (46΄ Βέλλιος), Ντάνι (58΄ Καρλίνιος), Μάρα, Σίσιτς (88΄ Βουτσιάς), Πίτου Γκαρσία, Σολτάνι
Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Γιαλούσης, Λεάλ (82΄ Βερπακόφσκις), Βίσιο, Ολίσε, Χίμπλινγκερ, Μπούντιμιρ, Σασιασβίλι, Ορφανός (72΄ Φραγκουλάκης), Μπέτο (62΄ Τζούνιορ), Ρομάνο
17.15: Έναρξη του αγώνα...
15' Σέντρα του Ορφανού από τα δεξιά, ο Μπούντιμιρ κέρδισε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Ελευθερόπουλου.
18' Νέα καλή στιγμή για τον Εργοτέλη. Ο Ρομάνο έκανε την σέντρα από τα δεξιά, όμως ο Λεάλ δεν κατάφερε να μπει σωστά στην πορεία της μπάλας.
24' Πρώτη καλή στιγμή για τον Ηρακλή. Γύρισμα από τον Σολτάνι για τον Μάρα, που κάνει απευθείας το σουτ εντός περιοχής, αλλά η μπάλα περνά άουτ.
32' Ο Αραμπατζής επιχείρησε μια οβίδα από μακρινή απόσταση, η μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια του Δασκαλάκη.
39' ΓΚΟΛ! 0-1 ο Εργοτέλης! Τακουνάκι του Μπούντιμιρ στον Λεάλ, εκείνος σέντραρε από τα δεξιά, ο Χοσέμι με τον Ελευθερόπουλο δεν συνεννοήθηκαν σωστά και ο Ρομάνο δεν δυσκολεύτηκε να σπρώξει την μπάλα στην κενή εστία.42' Ο Σολτάνι τροφοδότησε τον Σίσιτς μέσα στην περιοχή, όμως το διαγώνιο σουτ του Σλοβένου έφυγε ελάχιστα άουτ.
45+1' Λήξη του πρώτου μέρους.
46’ Αλλαγή για τον Ηρακλή. Ο Βέλλιος παίρνει τη θέση του Σαρακατσάνου.
46' Σέντρα στην επανάληψη...
52' ΓΚΟΛ! 1-1 ισοφαρίζει ο Ηρακλής. Ο Πάμπλο Λίμα με υποδειγματική εκτέλεση φάουλ πέρασε την μπάλα πάνω από το τοίχος του Εργοτέλη και την έστειλε στο αριστερό παραθυράκι του ανήμπορου να αντιδράσει Δασκαλάκη.
59' Δεύτερη αλλαγή για τον Ηρακλή. Ο Καρλίνιος στη θέση του Ντάνι, που τραυματίστηκε.
62' Ο Μπέτο δίνει τη θέση του στον Τζούνιορ.
72' Ωραίο γυριστό σουτ του Μπούντιμιρ μέσα από την περιοχή, η μπάλα πέρασε άουτ.
72’ Αλλαγή για τον Εργοτέλη. Μέσα ο Φραγκουλάκης, στον πάγκο ο Ορφανός.
82' Αλλαγή για τον Εργοτέλη. Ο Λεάλ δεν μπορεί να συνεχίζει και θα τον αντικαταστήσει ο Βερπακόφσκις.
86' Παραλίγο αυτογκόλ από τον Χίμπλινγκερ. Ο Σίσιτς μέσα από την περιοχή, γυρίζει προς το κέντρο και ο Χίμπλινγκερ έδιωξε επικίνδυνα σε κόρνερ.
88' Ο Βουτσιάς παίρνει τη θέση του Σίσιτς.
93' Λήξη του αγώνα.

Ηρακλής – Εργοτέλης 1-1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου