ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Μύκονος: Έτσι σκότωσαν τον Μ.Ζουγανέλη - Η κατάθεση-φωτιά της Πολωνής ερωμένης... - Διαβάστε τι έκαναν τα χρήματα που έκλεψαν...







 Η 28χρονη που εργαζόταν σε διάφορα μπαρ στο νησί της Μυκόνου, μεταφέρθηκε παραμονή Πρωτοχρονιάς στη Σύρο και απολογήθηκε ενώπιον της ανακρίτριας. Αρνήθηκε ότι πήρε μέρος στη δολοφονία και υποστήριξε ότι σχεδίασε τη ληστεία στο... σπίτι του Μ.Ζουγανέλη, μετά από πιέσεις του Πολωνού εραστή της, που για την ώρα παραμένει στην Πολωνία.
Η ερωμένη του Μίμη Ζουγανέλη, είπε ότι φορούσε περούκα για να μην την αναγνωρίσουν ούτε οι ντόπιοι, αλλά ούτε και ο άτυχος επιχειρηματίας. Παραδέχτηκε ότι τον βασάνισαν πριν τον σκοτώσουν, ώστε να τους αποκαλύψει που είχε κρύψει τα χρήματα. ''Στη συνέχεια πήγα και ξήλωσα το σύστημα τηλεόρασης που είχαν καταγραφεί τα πάντα. Ήξερα που βρισκόταν και το έκανα μετά τη δολοφονία''.
Τα χρήματα που βρήκαν και έκλεψαν φτάνουν το 1.050.000€. Όταν επέστρεψαν στην Πολωνία αγόρασαν 2 σπίτια και ένα κατάστημα για επένδυση. Μέσα σ' όλα η 28χρονη Πολωνή παραδέχτηκε ότι ο Μίμης Ζουγανέλης, την είχε ευαιργετήσει. ''Μου έστελνε ανά τακτά χρονικά διαστήματα χρηματικά ποσά και με έπαιρνε μαζί του, σε ταξίδια που έκανε στο εξωτερικό''. 

Δείτε το ρεπορτάz του ALPHA:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου