ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Ο Ηλίας Ζούρος νέος προπονητής της Εθνικής μπάσκετ







Ο Ηλίας Ζούρος θα είναι τελικά ο αντικαταστάτης του Γιόνας Καζλάουσκας στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας στο μπάσκετ. Ο προπονητής της Ζαλγκίρις Κάουνας συναντήθηκε το πρωί της Παρασκευής με τον πρόεδρο της ΕΟΚ Γιώργο Βασιλακόπουλο και τον έφορο Εθνικών... ομάδων Γιώργο Κολοκυθά και συμφώνησε να αναλάβει την «επίσημη αγαπημένη» ως το καλοκαίρι του 2012. Η ΕΟΚ αφού ολοκλήρωσε την έρευνα αγοράς στο εξωτερικό και βλέποντας ότι οι πρώτοι στόχοι (Μεσίνα, Μπλατ) δεν ήταν εύκολο να αφήσουν τις ομάδες τους για να αναλάβουν την Εθνική συνειδητοποίησε ότι στην παρούσα φάση η καλύτερη επιλογή ήταν ενός Ελληνα προπονητή, ως διαδόχου του Γιόνας Καζλάουσκας.
Ο 44χρονος Ηλίας Ζούρος από τα μέσα Ιανουαρίου κάθεται στον πάγκο της Ζαλγκίρις Κάουνας, ενώ έχει δουλέψει στο εξωτερικό και στις Σατζές Βηρυττού (2003-2004) και Παρί (2006-2007). Στην Ελλάδα υπήρξε προπονητής στον Ολυμπιακό (2000-2002), τον Άρη (2004) και τον Πανελλήνιο (2007-2010) με τον οποίο πέρσι έφτασε στο φάιναλ φορ του Eurocup και αναδείχτηκε κορυφαίος προπονητής της διοργάνωσης.
Πλέον, απομένει να δούμε αν θα παραμείνει στον πάγκο της Ζαλγκίρις, αν και κάτι τέτοιο θεωρείται δύσκολο.


Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:
''Ο Ηλίας Ζούρος είναι ο νέος προπονητής της Εθνικής Ομάδας των Ανδρών. Ο Πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος, και ο Έφορος των Εθνικών Ομάδων, Γιώργος Κολοκυθάς. συναντήθηκαν και συζήτησαν σήμερα το πρωϊ με τον Ηλία Ζούρο. Οι δυο πλευρές ήρθαν σε πλήρη συμφωνία και ο Έλληνας τεχνικός ανέλαβε τα ηνία «της επίσημης αγαπημένης όλων των Ελλήνων» ενόψει του Eurobasket της Λιθουανίας το ερχόμενο καλοκαίρι και των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012 στο Λονδίνο''.


«Τιμή μου
Λίγη ώρα μετά την επίσημη ανακοίνωση ο Ηλίας Ζούρος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως νέος ομοσπονδιακός προπονητής: «Είναι μεγάλη η τιμή αλλά και η ευθύνη. Στόχος μου είναι να διατηρήσω της Εθνική ομάδα στο ανώτερο επίπεδο στο οποίο βρίσκεται όλα τα προηγούμενα χρόνια», δήλωσε ο διάδοχος του Γιόνας Καζλάουσκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου