ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Α. Λιάσκος: Δεν πάω στον ΛΑΟΣ - Να ζητήσει συγνώμη ο Καρατζαφέρης...







Για «βαρύτατη» προσβολή των ατομικών του δικαιωμάτων από τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, Γιώργο Καρατζαφέρη, κάνει λόγο ο πρώην υπουργός και πρώην Βουλευτής Ευβοίας της Νέας Δημοκρατίας, Αναστάσιος Λιάσκος, ο οποίος χθες, λίγες μόνον ώρες μετά την ανακοίνωση της.. προσχώρησής του στο ΛΑΟΣ, επέστρεψε στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. «Ψυχραιμία» συνιστά στη Ν.Δ ο Γιώργος Καρατζαφέρης. Ο κ. Λιάσκος, αν και παραδέχτηκε τη συνάντηση με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ υποστήριξε ότι δέχτηκε "τιμητική" πρόταση συνεργασίας, αλλά την αρνήθηκε.
Ακολούθησε η αντίδραση του γραφείου τύπου του ΛΑΟΣ, σύμφωνα με το οποίο υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία ότι είχε δώσει τα χέρια με τον Γ. Καρατζαφέρη.
Αντιδρώντας ο Αναστάσιος Λιάσκος στις αιχμές που άφησε ο επικεφαλής του ΛΑΟΣ περί ύπαρξης ηχητικών ντοκουμέντων που αποδεικνύουν τα αντίθετα από αυτά που υποστήριξε ο ίδιος έκανε σήμερα, με ανακοίνωσή του, λόγο για προσβολή των ατομικών του δικαιωμάτων και απαίτησε εντός της ημέρας από τον κ. Καρατζαφέρη τη δημόσια συγνώμη του.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αναστάσιου Λιάσκου έχει ως εξής:
«Η χθεσινή δήλωση του κ. Καρατζαφέρη, με την οποία με καλεί να παραλάβω το ηχητικό ντοκουμέντο της μεταξύ μας τηλεφωνικής συνομιλίας, συνιστά δημόσια ομολογία ποινικού αδικήματος.
Συνιστά αθλιότητα κατά της Δημοκρατίας και του Κοινοβουλευτισμού.
Πρόκειται για βαρύτατη προσβολή των ατομικών μου δικαιωμάτων και θίγει την προσωπική μου ελευθερία.
Καλώ τον κ. Καρατζαφέρη να προβεί, εντός της ημέρας, σε δημόσια δήλωση συγνώμης. Είναι προφανές ότι το αδίκημα αυτό του κ. Καρατζαφέρη θα είχε, ήδη, προκαλέσει την παρέμβαση του Εισαγγελέα, εάν ο κ. Καρατζαφέρης δεν εκαλύπτετο από τη βουλευτική ασυλία».
Από την πλευρά του το ΛΑΟΣ , όχι μόνο δεν ζήτησε συγνώμη αλλά απάντησε σήμερα στη Νέα Δημοκρατία, χαρακτηρίζοντας τον κ. Λιάσκο "αδύναμο" και συνιστώντας στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης "ψυχραιμία επισημαίνοντας παράλληλα ότι με πιέσεις και εκβιασμούς δεν θα μπορέσουν να αποτρέψουν όσους θέλουν να προσχωρήσουν στο κόμμα.


Η επιστολή - απάντηση του ΛΑΟΣ:
«Προς την εμφανή και αφανή ηγεσία της ΝΔ:
Ψυχραιμία παιδιά!
Με πιέσεις, εκβιασμούς, απειλές και χυδαιότητες δεν μπορείτε να κρατήσετε επώνυμους και λιγότερο επώνυμους που προσέρχονται στον ΛΑ.Ο.Σ.
Με τον αδύναμο και φοβικό κ. Λιάσκο έπιασαν οι εκβιασμοί και οι πιέσεις σας.
Αυτό δεν συνεπάγεται ότι και τα υπόλοιπα στελέχη θα υποκύψουν το ίδιο.
Καλή σας νύχτα!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου