ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

O Καιρός: Πολικές θερμοκρασίες στη Δυτική Μακεδονία... - Στους -9,1°C στη Σαμαρίνα...










Στα ανατολικά τμήματα προβλέπονται με χιονοπτώσεις τοπικά ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρεοι άνεμοι 10 μποφόρ στο Αιγαίο. Ισχυρός παγετός κυρίως στα βόρεια.Το θερμόμετρο στη 1:44 στη Σαμαρίνα, έδειχνε  -9.1°C .Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός προβλέπεται με τοπικές νεφώσεις με ασθενείς παροδικές χιονοπτώσεις και παγετός κατά τόπους ισχυρός. Όμως μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες τα φαινόμενα στη δυτική και κεντρική Μακεδονία θα είναι πρόσκαιρα ισχυρά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 6 με 7 μποφόρ και στα ανατολικά τοπικά 8 και πρόσκαιρα 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από μείον 5 (-5) έως 02 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιόνιου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο
ο καιρός προβλέπεται με αρχικά νεφώσεις με χιόνι στα ορεινά και ημιορεινά καθώς και σε πεδινές περιοχές της ηπείρου και της δυτικής στέρεας και βροχή η χιονόνερο στα υπόλοιπα. Γρήγορη βελτίωση στα βορειοδυτικά και βαθμιαία στις υπόλοιπες περιοχές με τις χιονοπτώσεις να περιορίζονται στα ορεινά και ημιορεινά τμήματα. Ισχυρός παγετός κατά τόπους στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 5 με 7 και στο ιόνιο τοπικά 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από μείον 2 (-2) έως 8 βαθμούς κελσιου. Στην ήπειρο τοπικά έως 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο
ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις με χιόνι και στα νοτιότερα πεδινά χιονόνερο η χιόνι. Τα φαινόμενα στη Θεσσαλία, την ανατολική στέρεα, την Εύβοια, τη βόρεια και ανατολική Πελοπόννησο θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Από το απόγευμα ύφεση κυρίως στη Θεσσαλία. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 7 με 8 μποφόρ και στα ανατολικά 9 με 10. Σχετική εξασθένηση από το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από μείον 1 (-1) έως 05 βαθμούς κελσιου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη
ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Χιονοπτώσεις στα ορεινά της Κρήτης και των βόρειων Κυκλάδων. Βαθμιαία και από τα βόρεια χιόνι και σε πεδινές περιοχές των Κυκλάδων και ως το βράδυ και της Κρήτης. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 8 με 9 και τοπικά 10 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 07 βαθμούς κελσιου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα
ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις με χιονόνερο η χιόνι. Στα Δωδεκάνησα βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες και από αργά το απόγευμα κατά τόπους χιόνι και σε ημιορεινές περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια βορειοανατολικοί 8 με 9 και τοπικά 10 μποφόρ. Στα νότια βόρειοι 7 με 8 και βαθμιαία τοπικά 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 02 έως 08 βαθμούς κελσιου. Στα βόρεια θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις με χιόνι και στο κέντρο της πόλης. Τα φαινόμενα στα βόρεια πιθανό να είναι κατά τόπους ισχυρά αλλά από το απόγευμα θα παρουσιάσουν ύφεση.  Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 7 με 8 μποφόρ και στα ανατολικά 9 με 10. Σχετική εξασθένηση από το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 02 έως 04 βαθμούς κελσιου. Στα βόρεια του νόμου 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη
ο καιρός προβλέπεται με τοπικές νεφώσεις και παγετός το πρωί. Πιθανότητα για ασθενείς παροδικές χιονοπτώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από μείον 2 (-2) έως 02 βαθμούς Κελσιου.

ΥΓ ΑΕΤΟΥ2: Δεν υπάρχει κάτι νεώτερο για τα σχολεία. Μένουμε σε προηγούμενη ανακοίνωση του Δήμου που "ξεκινά" τα σχολεία στις 9 η ώρα. Για ότι νεότερο θα ενημερωθείτε από τον Αετό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου