ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Συγχαρητήριο Μήνυμα Δημάρχου Γρεβενών Δημοσθένη Κουπτσίδη στους μαθητές των Αμυγδαλιών











Ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης, συγχαίρει τους μικρούς μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Αμυγδαλεών, για τη βράβευσή τους από την Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης,τη Δ/νση Β/θμιας Εκπ/σης Πειραιά και τη..
Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης Α΄ Αθηνών, στο διαγωνισμό με θέμα «Βραβείο Αειφόρου Σχολείου» στο πλαίσιο του Διεθνούς Δικτύου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «Οικολογικά Σχολεία», μέλος του οποίου είναι και το Σχολείο Αμυγδαλεών.
Συγχαίρει τους δασκάλους των μικρών μαθητών για την πολύ καλή δουλειά που κάνουν δημιουργώντας ένα σχολείο αειφόρο, χαρούμενο, ήρεμο και ασφαλές για τα παιδιά.
Συγχαίρει επίσης τον Πρόεδρο και τα Μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου καθώς και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για τη δική τους τεράστια προσφορά.
Οι μικροί μαθητές ταξίδεψαν τα Γρεβενά με τις επιδόσεις τους εντός και εκτός Ελλάδας και θα μπορούσε κάποιος να αναρωτηθεί πως το Υπουργείο Παιδείας μπορεί να καταργήσει αυτό το σχολείο;
Ποια είναι τα κριτήρια με τα οποία παίρνονται αβίαστα αυτού του είδους οι αποφάσεις και μάλιστα όταν τα σχολεία αυτά βραβεύονται σε εκδηλώσεις που τελούν υπό την αιγίδα του ίδιου του Υπουργείου Παιδείας δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων;
ΥΓ ΑΕΤΟΥ2:Η Διεύθυνση Α/Βάθμιας εκπαίδευσης Αθηνών τιμά τα παιδιά μας. Η δικής διεύθυνση τι κάνει;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου