ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011









"Ήρθα εδώ γιατί σέβομαι τους θεσμούς και θα τα πούμε όλα. Δεν θα είμαι αντιμέτωπος με την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ". Με αυτά τα λόγια και εμφανώς φορτισμένος, ο Ακης Τσοχατζόπουλος, έδωσε το στίγμα της..
γραμμής που θα ακολουθήσει στην ομιλία του αργότερα σήμερα στη Βουλή.
Ο κ.Τσοχατζόπουλος περασε το κατώφλι του κοινοβουλίου λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι προκειμένου να παρακολουθήσει την διαδικασία.
Από το πρωί όταν ξεκίνησε η συζήτηση στην Ολομέλεια η ένταση ήταν εμφανής.Τα περισσότερα κόμματα της αντιπολίτευσης κατηγόρησαν την κυβέρνηση οτι ρίχνει στον καιάδα μόνο τον κ.Τσοχατζόπουλο ενώ όπως λένε υπάρχουν και ευθύνες άλλων.


Αποχώρησε το ΛΑΟΣ
Ο ίδιος ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ, τάχθηκε υπέρ της σύστασης προανακριτικής επιτροπής για όλους τους τυχόν εμπλεκόμενους και όχι μόνο για τον πρώην υπουργό Ακη Τσοχατζόπουλο. Στην συνέχεια το κόμμα του αποχώρησε.
Προηγήθηκε το ξέσπασμα Γιακουμάτου ο οποίος έφτασε στο σημείο να ζητήσει να μην επιτραπεί στον κ.Τσοχατζόπουλο να μπει στην Βουλή γιατί θα την βεβηλώσει.
Από τις πιο αξιοσημείωτες κόντρες εκείνη του υφυπουργού Αμυνας, Πάνου Μπεγλίτη, ο οποίος δέχθηκε επίθεση από τον βουλευτή της ΝΔ, Αργύρη Ντινόπουλο. "Εκανες τη Βουλή πρωινάδικο", είπε ο κ. Μπεγλίτης. "Βουλιάζετε από τα πράσινα υποβρύχια", είπε μεταξύ άλλων στον υφυπουργό Αμυνας ο βουλευτής της ΝΔ, Αργύρης Ντινόπουλος. (Διαβάστε την είδηση)
Το απόγευμα η μυστική ψηφοφορία
Σημειώνεται ότι για τη συγκρότηση της προανακριτικής, απαιτείται απόλυτη πλειοψηφία της Ολομέλειας της Βουλής, δηλαδή τουλάχιστον 151 βουλευτών.
H πρόταση σύστασης προανακριτικής, που κατατέθηκε από 112 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ (εξαιρουμένων των μελών της κυβέρνησης, του πρωθυπουργού και του Προέδρου της Βουλής), κάνει λόγο για ενδεχόμενη ποινική ευθύνη του κ. Τσοχατζόπουλου για τα αδικήματα της παθητικής δωροδοκίας σε βάρος του Δημοσίου και της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες.


Συνεχής Ενημέρωση ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου