ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Αθώος λόγω αμφιβολιών ο Σίμος Σεϊσίδης - Δικάστηκε για την υπόθεση επτά ληστειών













Ομόφωνα αθώος κρίθηκε από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων ο Σίμος Σεϊσίδης, ο οποίος δικάστηκε για την υπόθεση επτά ληστειών τις οποίες, σύμφωνα με τις Αρχές, είχαν διαπράξει οι «ληστές με τα μαύρα». Επειτα από πολυήμερη διαδικασία, οι Εφέτες έκριναν..
ομόφωνα αθώο τον κατηγορούμενο, λόγω αμφιβολιών, ο οποίος όμως θα επιστρέψει στη φυλακή καθώς παραμένει κρατούμενος για άλλες υποθέσεις.
Το δικαστήριο οδηγήθηκε στην αθωωτική απόφαση, καθώς δεν προέκυψαν στοιχεία εις βάρος του κατηγορουμένου, ενώ είχε προκαλέσει εντύπωση το γεγονός ότι ούτε ένας μάρτυρας δεν τον αναγνώρισε ως δράστη ληστείας.
Ο Σεϊσίδης αντιμετώπιζε κατηγορίες για ληστείες, απόπειρες ανθρωποκτονιών και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.
Μετά τη ληστεία της Εθνικής Τράπεζας στην οδό Σόλωνος, ο Σεϊσίδης ήταν καταζητούμενος και συνελήφθη τον περασμένο Μάιο στο Γκάζι, ενώ είχε προηγηθεί ληστεία σε μεγάλο πολυκατάστημα στην περιοχή του Ρέντη.
Ο Σεϊσίδης είχε δεχθεί, πισώπλατα, πυρά αστυνομικού που είχαν ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο πόδι, με συνέπεια τον ακρωτηριασμό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου