ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Με τι θα ζεσταίνεστε τον Χειμώνα; - Πέλετ ή ξύλο; - Επιλέξτε ...

 Πέλετ εναντίον ξύλο ή και αντίστροφα...
Σόμπα πέλετ










Θεωρείται σε γενικές γραμμές ως γεγονός ότι οι σόμπες πέλετ είναι οι πιο οικολογικές από τις σόμπες που καίνε ξύλο και έχουν λιγότερες εκπομπές σωματιδίων, όμως παρόλα αυτά δεν αποτελούν την ιδανική λύση...
Αρκετές σόμπες πέλετ χρειάζονται ηλεκτρισμό διότι χωρίς ηλεκτρισμό δε μπορούν να λειτουργήσουν και επίσης το πέλετ όπως και άλλα είδη καυσίμων δε μπορούν να βρεθούν σε όλες τις περιοχές.
Από την άλλη πλευρά οι σόμπες ξύλου καίνε καύσιμα που υπάρχουν σε αφθονία, και μπορούν να δημιουργήσουν θερμότητα χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα. Τα νεότερα μοντέλα σόμπας ξύλου έχουν συσκευές οι οποίες μπορούν και ελαττώνουν τις εκπομπές των ρύπων, και με αυτό τον τρόπο γίνονται πολύ πιο αποτελεσματικές από ότι τα παλιότερα μοντέλα.
Δείτε την σύγκριση,  και επιλέξτε ποιο σας συμφέρει ΕΔΩ

3 σχόλια:

  1. Η απαγορευμένη τιμή του πετρελαίου θέρμανσης με έκανε πέρυσι να τολμήσω να βάλω σόμπα pellet στο σπίτι μου. Από την εμπειρία του περσινού χειμώνα έχω να πω οτι συμφαίρει και με το παραπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η απαγορευμένη τιμή του πετρελαίου θέρμανσης με έκανε πέρυσι να τολμήσω να βάλω σόμπα pellet στο σπίτι μου. Από την εμπειρία του περσινού χειμώνα έχω να πω οτι συμφαίρει και με το παραπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνώ, Εγώ έβαλα pellet νερού από τον Δλαβρη και κάνω την δουλειά και δεν κρυώνω. Από το να παίζουν μαζί μας για την τιμή του πετρελαίου ή το φυσικό αέριο, το προτιμώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή