ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Α’ ΕΠΣΚ - Τιτάν Σερβίων – Κοζάνη 2004 4-0


Πρώτη ήττα για την Κοζάνη 2004







Την πρώτη της ήττα γνώρισε η Κοζάνη 2004 εκτός έδρας από τα Σέρβια με 4-0 στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ΕΠΣΚ. Οι νεαροί παίκτες του Στέφανου Γκουρτσούλη..
δεν μπόρεσαν να πιάσουν καλή απόδοση και λύγισαν στην ανωτερότητα του Τιτάν Σερβίων . Τα γκολ για τους νικητές πέτυχαν ο Χαρισίου στο 25΄ο Σιάμινος στο 42΄ο Τσικόπουλος στο 47΄ και ο Παπαστέριος στο 61΄Οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρίες για να πετύχουν κάποιο γκολ με τον Ευαγγελόπουλο στο 68΄και τον Μπακαλίδη στο 82΄


Παράπονα της Κοζάνης 2004
Η Κοζάνη 2004 μπορεί να γνώρισε δίκαια την ήττα , όμως έχει αρκετά παράπονα από τη διαιτησία του κ Καρατέρπου και συγκεκριμένα: το πρώτο γκολ που πέτυχε ο Τιτάν υποστηρίζουν ότι η μπάλα προηγουμένως πέρασε δύο μέτρα έξω από την πλάγια γραμμή χωρίς να υποδείξουν τίποτα επόπτης και διαιτητής ενώ όλοι οι παίκτες και των δύο ομάδων είχαν σταματήσει περιμένοντας να υποδείξουν το πλάγιο .Επίσης τα παράπονα την φιλοξενουμένων στρέφονται και στην περίπτωση που ο κ. Καρατέρπος εξάντλησε όλη την αυστηρότητα του επάνω στον 15χρονο Γρίβα δείχνοντας του στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα στο 46΄κόκκινη κάρτα για μαρκάρισμα έξω από την περιοχή με την αιτιολογία ότι ο επιθετικός ήταν σε προφανή θέση για γκολ (οι φιλοξενούμενοι υποστηρίζουν ότι υπήρχαν και άλλοι παίκτες δίπλα ). Ανάλογη αυστηρότητα όμως δεν έδειξε σε πολλά μαρκαρίσματα των γηπεδούχων που σε αρκετές περιπτώσεις ήταν επικίνδυνα. Οι άνθρωποι της Κοζάνης 2004 τέλος επισημαίνουν ότι ο κ . Καρατέρπος είναι καλός και ανερχόμενος διαιτητής και ότι ήταν απλά μια άτυχη διαιτησία. Καταλήγοντας τονίζουν ότι επειδή ο μέσος όρος των παικτών μας είναι πολύ μικρός (παίζουν στη συντριπτική πλειοψηφία παιδιά γεννημένα το 1995 και το 1997) δε ζητάμε την εύνοια αλλά το σεβασμό.
Θέλουμε τέλος να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους του Τιτάν για την άψογη φιλοξενία τους.


Τιτάν Σερβίων (): Ζιώγας, Χαρισίου, Νιζάμης, Πλιάχας, Τσικόπουλος, Μπάρα, Σιάμινος Χ., Νέστορας, Παπαστέργιος, Τσικόπουλος Ι., Τσικόπουλος Αθ.


Κοζάνη 2004 (Γκουρτσούλης): Γιαννάδης, Γκουλιαβέρας, Κουνάβας (46’ Γρίβας), Γκουζγκούνης, Μυλωνάς, Κυπίρτογλου, Μπακαλίδης, Ευαγγελόπουλος Κ., Ευαγγελόπουλος Γ., Ζιαζιάς, Νούσιας (Σιδέρης, Γκούμας)


Διαιτητής: Καρατέρπος
Βοηθοί:  Μπισούκης, Ξενακίδης

Γιώργος Κατσίκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου