ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Α’ ΕΠΣΚ Μ. Αλ. Άρδασσας – ΑΕ Ελίμειας 0-0










Λευκή ισοπαλία στην Άρδασσα, ανάμεσα στον τοπικό  Μ. Αλέξανδρο και την Αθλητική Ένωση Ελίμειας. Η πλάστιγγα θα μπορούσε να γύρει και απο..
τις δύο πλευρές αφού υπήρχαν ευκαιρίες εκατέροθεν αλλά καμία απο αυτές δεν μετουσιώθηκε σε γκόλ και έτσι φυσιολογικά ήρθε το "στείρο" 0 - 0.


Το φιλμ του αγώνα:
 4' Καλό σούτ του Αμαραντίδη μόλις άουτ.
9' Ωραία κάθετη πάσα του Μαλούτα για τον Χατζηρούμπη αλλά ο Σερέτης τον προλαβαίνει και του παίρνει τη μπουκιά από το στόμα διώχνοντας σε κόρνερ.
15' Ατομική προσπάθεια του Χατζηρούμπη η μπάλα κοντράρει στους αμυντικούς και στρώνεται στον Τσιόρκα που είναι φάτσα με τον Κυψίδη αυτός πλασάρει αλλά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων του λέει όχι.
18' φάση διαρκείας στα καρέ της Ελίμειας με τελικό αποδέκτη τον Βασιλειάδη που τσιμπάει την μπάλα με το κεφάλι ο Τσιόρκας τον ανατρέπει μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής δείχνει την άσπρη βούλα. Ο Τσιλφίδης αναλαμβάνει την εκτέλεση του πέναλτι αλλά ο Τραπεζανίδης πέφτει στη δεξιά του γωνία και αποκρούει.
24' Καλή εκτέλεση φάουλ του Δημητριάδη Χ. αλλά ο Τραπεζανλίδης και πάλι διώχνει σε κόρνερ.
29' κάθετη πάσα του Τσίγγανα που βγάζει τετ-α-τετ τον Μαλούτα αυτός πλασάρει αδύναμα και ο Κυψίδης μπλοκάρει ευκολα τη μπάλα.
38' Καλό σουτ του Σερσέμη μπλοκάρει ο Τραπεζανλίδης.
62' Ωραία σέντρα του Μαλούτα κεφαλιά του Αλιατίδη άουτ.
65' Ο Θεοδουλίδης σουτάρει η μπάλα κοντράρει και στρώνεται στον Δημητριάδη Χ. που κάνει το σουτ και ο Τραπεζανλίδης για άλλη μια φορά λέει όχι.
75' Μακρινή εκτέλεση φάουλ του Δημητριάδη Γ. η μπάλα παίρνει περίεργη τροχιά χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και καταλήγει άουτ.
78' Συρτή σέντρα του Θεοδουλίδη απο τα δεξιά ο Δημητριάδης Χ. με προβολή στέλνει η μπάλα στα δίχτυα αλλά το τέρμα ακυρώνεται έως οφ-σάιτ.
80' Αντεπίθεση για την Ελίμεια ο Νάνος πάει να βγάλει μία σέντρα από τα δεξιά και ο Βασιλειάδης σταματάει τη μπάλα με το χέρι, ο διαιτητής δείχνει φάουλ και κίτρινη κάρτα στο νεαρό παίχτη των γηπεδούχων που είναι η δεύτερη καθώς είχε δεχτεί και μία στο 33' για καθυστέρηση.
86' Κόρνερ του Νάνου κεφαλιά του Γιαπράκα άουτ.




Μ. Αλέξανδρος Άρδασσας (Γιανακκίδης) - Κυψίδης, Δημητριάδης Γ., Χαλυβόπουλος, Βασιλειάδης, Τσιλφίδης (λ.τ. 25' Ξανθόπουλος ), Κωνσταντινίδης (77' Τρομπούκης), Θεοδουλίδης, Σερέτης, Δημητριάδης Χ., Αμαραντίδης (46' Κυριακίδης), Σερσέμης.


Α.Ε. Ελίμειας (Αλιατίδης) - Τραπεζανλίδης, Αλιατίδης, Νάνος, Γιαπράκας(Α), Τσιόρκας, Τσίγγανας (46' Χατελάρι), Νικολαίδης, Χατζηρούμπης, Μαλούτας (89' Σιδέρης), Τσιρέκας, Τσιανάκας.


Διαιτητής:Τσιμεντερίδης
Βοηθοί: Δραγώγιας, Τέμης


Η Α.Ε. Ελίμειας ευχαριστεί τον πρόεδρο και το Δ.Σ. του Μ. Αλέξανδρου Άρδασσας για την φιλοξενία τους.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η Αθλητική Ένωση Ελίμειας ανακοινώνει την ίδρυση τμήματος γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου.Οι ενδιαφερόμενες παρακαλούνται να προσέλθουν τη Δευτέρα 26 - 9 - 2011 και ώρα 19:00 στο γήπεδο του Κρόκου.Πληροφορίες: 6945154224 Κος Κώστας.


Ν.Θ. ΚΑΤΣΕΛΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου