ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ομιλίες στην Συνδιάσκεψη χωρίς… θεατές! - Σύγκρουση Παπανδρέου – ΠΑΣΠ ...









Ως… τραγελαφικά χαρακτηρίζονται τα όσα διαδραματίζονται στο ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ αμέσως μετά την ομιλία του Γιώργου Παπανδρέου. Οι υπουργοί έφυγαν, τα μέλη του ΠΑΣΟΚ άρχισαν τις..
βόλτες τους στην… παραλιακή και ορισμένα στελέχη που μιλούν στο βήμα, μιλούν στους… εαυτούς τους καθώς ούτε 5ο άτομα τους παρακολουθούν!
Αυτό άλλωστε επισήμαναν και οι ομιλητές, λέγοντας ακόμα πως ούτε στα εργαστήρια που υπάρχουν θεματικές ενότητες προς συζήτηση υπάρχει προσέλκυση του κόσμου, παρά το γεγονός πως ο Γιώργος Παπανδρέου συνεχίζει τις βόλτες του.
Αλήθεια, τι την ήθελαν την Εθνική Συνδιάσκεψη;


Σύγκρουση με ΠΑΣΠ

Βαθαίνει το χάσμα μεταξύ του Γ. Παπανδρέου και την νεολαίας του κόμματος. Σήμερα κατά τη διάρκεια της Εθνικής Συνδιάσκεψης του ΠΑΣΟΚ, ομάδα νεολαιών της ΠΑΣΠ αποδοκίμασε την ομιλία Παπανδρέου με αφορμή το νέο Νόμο Πλαίσιο για την τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Οι «Πασπίτες» φώναζαν ρυθμικά συνθήματα όπως «ΠΑΣΠ ιδέα πεθαίνει τελευταία», «Κάτω τα χέρια από το άσυλο», και «Οι νέοι παλεύουν σοσιαλιστικά για μια Παιδεία δημόσια και δωρεάν», ήταν τα συνθήματα που φώναξαν τα μέλη της νεολαίας ΠΑΣΟΚ.
«Δεν είναι καθόλου σοσιαλιστικό, συντρόφισσες και σύντροφοι, ορισμένοι να παριστάνουν τους κατ' επάγγελμα φοιτητοπατέρες μέχρι τα 30 τους, αποκομίζοντας οφέλη για τους εαυτούς τους και λειτουργώντας παρασιτικά εις βάρος της συντριπτικής πλειοψηφίας των φοιτητών, που διψούν να αποκτήσουν εφόδια για να γίνουν ελεύθεροι και δημιουργικοί πολίτες», απάντησε ο Γ. Παπανδρέου ο οποίος σταμάτησε για λίγα δευτερόλεπτα την ομιλία του για να ακούσει ακριβώς τα συνθήματα της ΠΑΣΠ.
«Όσο και αν αντιδρούν αυτές οι κατά βάση βαθιά αντιδραστικές δυνάμεις, εμείς δεν θα κάνουμε πίσω. Ας μην ματαιοπονούν λοιπόν. Θέλουμε δίπλα μας την ΠΑΣΠ για να αλλάξει η παράταξη. Να πάμε μπροστά», τόνισε ο πρωθυπουργός ανοίγοντας ακόμα ένα μέτωπο αντιπαράθεσης, αυτή τη φορά με τα «σπλάχνα» του Κινήματος.

ΠΗΓΕΣ: axortagos + Newsbomb

1 σχόλιο:

  1. Ελπίδα είναι τα παληκάρια να τραγουδούν.
    Απελπισία είναι τα παληκάρια να χειροκροτούν τον αρχηγό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή