ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

Στο νοσοκομείο ο Γιάννης Πάριος







Ο Γιάννης Πάριος μεταφέρθηκε χθες το μεσημέρι με ελικόπτερο από την Πάρο όπου βρισκόταν στην Αθήνα, καθώς ένιωσε έντονη αδιαθεσία. Ο 65χρονος τραγουδιστής νοσηλεύεται με..
οξεία βρογχίτιδα σε γνωστό νοσοκομείο της πόλης, λίγες μέρες πριν την προγραμματισμένη έναρξη της περιοδείας του σε πόλεις της Αμερικής.
"Οι εξετάσεις που έχουμε κάνει μέχρι στιγμής είναι άψογες. Πάρα πολύ καλές. Το μόνο που διεγνώσθη ήταν μια μικρή βρογχίτιδα και γι’αυτό το λόγο θα παραμείνει ένα με δύο 24ωρα, ούτως ώστε να αντιμετωπισθεί με φαρμακευτική αγωγή" δήλωσε ο θεράπων γιατρός του, Στέργιος Καρακίτσιος, στην κάμερα του Star.
Ο γιος του Χάρης Βαρθακούρης βρίσκεται εκτός Αθηνών και δεν μπόρεσε να βρεθεί στο πλευρό του πατέρα του. "Είναι μια χαρά ο πατέρας μου... Μία απλή βρογχίτιδα από τη συνεχόμενη έκθεση στα air-condition (ε, και το τσιγάρο δεν βοηθάει... πάντως εχθές μου είπε οτι το κόβει οριστικά) και με την ευκαιρία έκατσε να κάνει κι ένα τσεκ-απ επειδή σε ένα μήνα φεύγουμε για Καναδά - Αμερική και Αυστραλία για συναυλίες και θέλει να ειναι περδίκαρος... και θα είναι! Νά'στε όλοι καλά...", έγραψε σήμερα ο ίδιος στο fan club του πατέρα του facebook, θέλοντας να τους καθησυχάσει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου