ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Επικοινωνιακά κόλπα με τους φοροφυγάδες

Εντυπωσιακό το πρώτο θέμα της εφημερίδας «Τα Νέα» του Σαββατοκύριακου...






 Πρόκειται για την αποκάλυψη λίστας με 77 επαγγελματίες οι οποίοι απέκρυψαν εισοδήματα 2 δις ευρώ. Κομμωτές, εργολάβοι, μάνατζερ ποδοσφαίρου, γιατροί κ.λπ..
δήλωναν ελάχιστα εισοδήματα και είχαν απίστευτες καταθέσεις. Μπράβο στο ΣΔΟΕ που κατάφερε να τους βρει, όμως, μια απορία έχουμε:
Γιατί η κυβέρνηση και ειδικά το υπουργείο Οικονομικών, έδωσε τη λίστα αυτή στα Νέα για να τη δημοσιεύσουν τώρα; Μήπως η επεξεργασία των στοιχείων τέλειωσε πρόσφατα; Όχι βέβαια εδώ και καιρό υπήρχαν αυτά τα ονόματα και οι αριθμοί απλά επελέγη αυτή η χρονική στιγμή. Γιατί; Μα φυσικά γιατί τις προηγούμενες ημέρες ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην υφυπουργός Οικονομικών κ. Κουσελάς τους εξευτέλισε. Και κυρίως τον Β. Βενιζέλο και κατά δεύτερο τον Γ. Παπακωνσταντίνου. Τους είπε, λοιπόν, τι έγινε η λίστα με φοροφυγάδες που έκρυψαν 1 δις ευρώ και τους ρώτησε αν έχουν κάνει τίποτε τόσους μήνες αφότου παρέδωσε τη λίστα στο Μαξίμου. Μάλιστα, ο κ. Κουσελάς είπε ότι τον έδιωξαν από την κυβέρνηση ακριβώς γι’ αυτή τη λίστα και τις ενοχλήσεις του προς το Μαξίμου.
Θέλοντας λοιπόν να κάνει ρελάνς ο Βενιζέλος και να δείξει ότι δε μασάει έσπευσε να δώσει λίστα με φοροδιαφυγή 2 δις ευρώ μήπως και προλάβει την ξεφτίλα και τις καταγγελίες ότι κρύβει τη λίστα.
Επικοινωνιακά κόλπα που όμως θα έχουν αποτέλεσμα μόνο αν η κυβέρνηση κυνηγήσει ανελέητα τους φοροφυγάδες, κι όχι αν απλά δημοσιεύσει τα στοιχεία τους.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου