ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Στην πράσινη ΕΡΤ βρήκε στέγη ο Ι. Βαρβιτσιώτης!





Στην ελεγχόμενη από το ΠΑΣΟΚ ΕΡΤ βρίσκει τώρα στέγη ο Ιωάννης Βαρβιτσιώτης, ο οποίος αποφάσισε να γίνει περιηγητής αλά... Μάγια Τσόκλη προκαλώντας..
πολλά (αρνητικά) σχόλια γι' αυτή την επιλογή του. Την ίδια ώρα ο πρώην υπουργός φέρεται να «προξενεύει» τον γιο του, βουλευτή Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, στην Ντόρα Μπακογιάννη και στο κόμμα της...
Η κρατική τηλεόραση, στο πλαίσιο της... ανανέωσης του ανθρώπινου δυναμικού της, φαίνεται ότι βρήκε στην περίπτωση του κ. Βαρβιτσιώτη ένα ανερχόμενο τηλεοπτικό πρόσωπο και από την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου, στις 10.30 το πρωί, η εκπομπή του «Ενας μοντέρνος Παυσανίας» (την οποία πέρυσι φιλοξενούσε το «prisma+») θα προβάλλεται από τη συχνότητα της ΕΤ3.
Η παραγωγή υπάγεται σε πρόγραμμα ευρωπαϊκής χρηματοδότησης. Στο όνομα της διάδοσης του πολιτισμού και της Ιστορίας ο 88χρονος πια... παρουσιαστής παίρνει τους δρόμους και επισκέπτεται τον Μαραθώνα, την Κόρινθο, την Ελευσίνα, το Αμφιάρειο Ωρωπού, τη Νεμέα, τη Βεργίνα, την Παλαιά Επίδαυρο και πολλές ακόμη περιοχές ιστορικής και αρχαιολογικής σημασίας. Σε καθέναν από αυτούς τους τόπους συναντά Ελληνες και ξένους αρχαιολόγους καθώς και επιστήμονες και μελετητές, κατοίκους της περιοχής, ακόμη και καλλιτέχνες. Μάλιστα, της έναρξης της πρώτης εκπομπής θα προηγηθεί πεντάλεπτη συνέντευξη με τον... δημιουργό της σειράς, δηλαδή τον ίδιο τον κ. Βαρβιτσιώτη.


Προχθες πάντως ο πρώην υπουργός είχε άλλες δραστηριότητες. Σε καφέ του Κολωνακίου συναντήθηκε με τον υπεύθυνο του τομέα Εθνικής Αμυνας της ΔΗ.ΣΥ. Γ. Δημητρακόπουλο, τέως μεγαλομέτοχο της εφημερίδας «Ελευθερία» της Λάρισας, σύμβουλο του Α. Παπανδρέου (1983-1986) και του τότε υπουργού Εξωτερικών Κ. Παπούλια (1986-1989). Στη συνέχεια η Ν.Δ. (πιστή στη χρόνια ασθένεια ανταμοιβής των αντιπάλων της) τον είχε διορίσει ευρωβουλευτή το 1994, το 1999 και το 2004. Οταν έληξε η τελευταία πενταετής θητεία του, τον Ιούνιο του 2009, παρέμεινε για λίγο καιρό στη Ν.Δ. ώσπου -φευ- αναζήτησε καλύτερη τύχη στο κόμμα της κυρίας Μπακογιάννη.


Ο κ. Βαρβιτσιώτης, λοιπόν, του έλεγε ότι η διαγραφή του υιού Μιλτιάδη επίκειται και, όταν το στέλεχος της ΔΗ.ΣΥ. εξέφρασε επιφυλάξεις, ο πατήρ επανέλαβε τη βεβαιότητά του. Κάλεσε μάλιστα από το κινητό του τηλέφωνο τον Μιλτιάδη, τον ρώτησε «τι νέα έχουμε» και έδωσε τη συσκευή στον κ. Δημητρακόπουλο, ο οποίος, προσπαθώντας να εμψυχώσει τον νεαρό βουλευτή, του είπε: «Κουράγιο, κουράγιο και ό,τι χρειάζεσαι εμείς εδώ είμαστε»!


Τι εννοεί ο κ. Δημητρακόπουλος ότι μπορεί να χρειάζεται ο βουλευτής της Ν.Δ. από την αρχηγό ενός άλλου κόμματος δεν το διευκρίνισε. Μήπως πρέπει κάποιος να ξεκαθαρίσει τι συμβαίνει και τι μαγειρεύεται στα παρασκήνια από τον πρεσβύτερο Βαρβιτσιώτη και την κυρία Μπακογιάννη με (βέβαιο) πολιτικό «θύμα» τον Μιλτιάδη;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου