ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Νέα εργασιακά ήθη στο ραδιόφωνο της Εκκλησίας της Ελλάδας - Αλλάζει το νομικό καθεστώς και ζητεί μειώσεις 35% των μισθών







Σε αλλαγή του νομικού καθεστώτος του ραδιοφωνικού της σταθμού έχει αποφασίσει να προχωρήσει η Εκκλησία της Ελλάδας και καλεί τους εργαζόμενους στον σταθμό - δημοσιογράφους, τεχνικούς και..
διοικητικούς - να παραιτηθούν οικειοθελώς προκειμένου να προσληφθούν εκ νέου στην Ιερά Σύνοδο με συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου.
Την απόφαση ανακοίνωσαν οι μητροπολίτες Ελασσόνας κ. Βασίλειος και Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος και σύμφωνα με τις ανακοινώσεις οι αμοιβές των εργαζόμένων θα μειωθούν κατά 35 %.
Μάλιστα όσοι εργάζονται στον σταθμό κλήθηκαν να υπογράψουν αναγγελία οικειοθελούς αποχώρησης μισθωτού καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, ετοιμάζονται να μπουν εκκαθαριστές στην υπηρεσία της εκκλησίας στην οποία υπάγεται ο σταθμός.
Οι αποφάσεις προκάλεσαν αναστάτωση και σε μια προσπάθεια αντιμετώπισης της κατάστασης η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών, η Ένωση Προσωπικού Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών και η Ένωση Τεχνικών Ραδιοφώνου καλούν τους εργαζόμενους σε συνέλευση στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ και κήρυξαν 4ωρη στάση εργασίας στον σταθμό για σήμερα από 13.00 - 17.00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου