ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

ΠΟΙΟΣ είναι ο Παναγιώτης Βλαστός - Αίσιο τέλος στις φυλακές Κορυδαλού...








O 41 ετών Παναγιώτης Βλαστός, εγκέφαλος της απαγωγής του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου θεωρείται ένας από τους πιό επικίνδυνους κακοποιούς..

Δολοφονίες, απόπειρες, εκβιασμοί, σύσταση συμμορίας, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, ληστείες, διακεκριμένες κλοπές κατ εξακολούθηση είναι μερικές από τις κατηγορίες που κατά καιρούς του έχουν απαγγελθεί.
Το 1994 καταδικάστηκε για δύο φόνους. 4 χρόνια αργότερα κατάφερε να αποδράσει εκμεταλλευόμενος πενθήμερη άδεια για να συλληφθεί λίγο αργότερα και να ξανααποδράσει ξανά. Το 2007 συνελήφθη στη Κόρινθο όπου είχε αποπειραθεί να σκοτώσει έμπορο μοτοσικλετών.


Στο μεταξύ αίσιο τέλος είχε η υπόθεση της ομηρείας των τριών σωφρονιστικών υπαλλήλων στις Φυλακές Κορυδαλλού που ξεκίνησε γύρω στις έξι και μισή χθες το απόγευμα.
Δέκα λεπτά μετά τις έντεκα το βράδυ ο βαρυποινίτης Παναγιώτης Βλαστός και τα τέσσερα μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιά» άφησαν ελεύθερους τους τρεις ομήρους που κρατούσαν από το απόγευμα της Δευτέρας και μετά την αποτυχημένη απόπειρά τους να αποδράσουν..
Περισσότερα ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου