ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 2-0









Με αμφισβητούμενο πέναλτι του Λίνο και γκολ του Αθανασιάδη, ο ΠΑΟΚ νίκησε 2-0 την ΑΕΚ και προκρίθηκε στους "8" του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο..



Ένα φαλτσοσφύριγμα του Γιάχου έδωσε τη δυνατότητα στον Λίνο να ανοίξει το σκορ και συνάμα το δρόμο προς την πρόκριση για τον Δικέφαλο του Βορρά. Οι γηπεδούχοι ήταν σαφώς ανώτεροι και κυρίαρχοι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και το... δώρο του διαιτητή από την Χίο δεν ξέρουμε αν ήταν και απαραίτητο.


Το σκηνικό δεν άλλαξε στη συνέχεια, αφού οι "κιτρινόμαυροι" ναι μεν αφυπνίστηκαν, αλλά σε καμία περίπτωση δεν άσκησαν πίεση και δεν δημιούργησαν φάσεις, που ανησυχήσουν τον Γλύκο και την άμυνά του.Στα πρώτα λεπτά της επανάληψης (54') ήρθε ο Αθανασιάδης να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Αραμπατζή για δεύτερη φορά εκμεταλλευόμενος το λάθος του Μπέλεκ που δεν έδιωξε και έτσι οι ελπίδες της Ένωσης για κάτι καλύτερο εξανεμίστηκαν.


Οι παίκτες του Λάζλο Μπόλονι, έχοντας προβάδισμα δύο γκολ, έπαιξαν παιχνίδι τακτικής, δίνοντας χώρο στους φιλοξενούμενους και ροκάνιζαν τον χρόνο μέχρι το τέλος. Οι "κιτρινόμαυροι" δημιούργησαν κάποιες φάσεις, αλλά δεν κατάφεραν να αποφύγουν την ήττα και τον αποκλεισμό από το Κύπελλο.


Πλέον, ο ΠΑΟΚ που πήρε δίκαια την πρόκριση (παρά το πέναλτι υπέρ του) θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση τον Ατρόμητο στην Τούμπα σε μονό αγώνα, ενώ αν περάσει, στα ημιτελικά θα βρει απέναντί του τον Αστέρα Τρίπολη ή την Κέρκυρα, όπου θα δώσει διπλούς αγώνες.

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 2-0 | Match Highlights από StarVideos
Γήπεδο: Τούμπα
Διαιτητής: Αθανάσιος Γιάχος (Χίου)
Α' Βοηθός: Χρήστος Σωτηρόπουλος (Αχαΐας)
Β' Βοηθός: Πολυχρόνης Κωστάρας (Αιτωλοακαρνανίας)
4ος Διαιτητής: Πέτρος Κωνσταντινέας (Μεσσηνίας)
Παρατηρητής: Γεώργιος Μπίκας (Χαλκιδικής)
Καιρός: Αίθριος
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΠΑΟΚ (Λάζλο Μπόλονι): Γλύκος, Έτο, Μαλεζάς, Τσιρίλο, Σταφυλλίδης, Γκαρσία, Λαζάρ (80' Μπαλάφας), Φωτάκης (85' Ίβιτς), Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης, Λίνο (89' Ρομπέρ).


ΑΕΚ (Νίκος Κωστένογλου): Αραμπατζής, Κοντοές, Κάλα, Καράμπελας, Γεωργέας, Μάκος (30' Καφές), Γκερέιρο (62' Χοσέ Κάρλος), Σιαλμάς, Μπέλεκ, Λεονάρντο (46' Λυμπερόπουλος).


Σκόρερ: 33' Λίνο (πεν.), 54' Αθανασιάδης
Κίτρινες κάρτες: 25' Αθανασιάδης, 83' Σαλπιγγίδης / 82' Χοσέ Κάρλος

1 σχόλιο:

  1. ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΤΡΕΛΑΝΕ ΜΑΣ
    ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ''ΠΕΤΣΙΝΑ'' ΠΕΝΑΛΤΥ,Η ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΕΥΝΟΗΜΕΝΗ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΑΕΚ ''ΑΔΙΚΗΘΗΚΕ'' ΚΑΤΑΦΟΡΑ!!ΩΙΜΕΕΕΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή