ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Μεγάλο χτύπημα της ΕΛ.ΑΣ στον «λαμπερό» υπόκοσμο της Θεσσαλονίκης







Τεράστια αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη στη Θεσσαλονίκη όπου η Διεύθυνση Ασφαλείας έχει προχωρήσει στην εξάρθρωση..
τεσσάρων εγκληματικών οργανώσεων που όπως προκύπτει από τα μέχρι τώρα στοιχεία ήταν η «μαφία της συμπρωτεύουσας» με πολυάριθμες υποθέσεις εκβιασμών, τοκογλυφίας, απάτης και νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες.
Εκτιμάται ότι από την παράνομη δράση των τεσσάρων αυτών εγκληματικών οργανώσεων το Ελληνικό Δημόσιο έχει στερηθεί σημαντικά έσοδα, που υπολογίζονται σε δεκάδες εκατομμύρια ευρώ.


Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί, με την αυτόφωρη διαδικασία, σαράντα επτά 47 μέλη των εγκληματικών οργανώσεων, μεταξύ των οποίων, ανώτερο στέλεχος του Σ.Δ.Ο.Ε Θεσσαλονίκης, εφοριακός υπάλληλος, δύο τραπεζικά στελέχη και πρώην τραπεζικό στέλεχος, τραπεζικός υπάλληλος, δύο δικηγόροι, εν ενεργεία και απότακτος αστυνομικός, δημοσιογράφος και ένας υπάλληλος Π.Α.Ε. Επιπλέον, η δικογραφία περιλαμβάνει άλλους δύο αστυνομικούς, που κατηγορούνται για παθητική δωροδοκία και παράβαση καθήκοντος.
Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου