ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Εξι στους δέκα ζητούν κάλπες εδώ και τώρα











Για ποσοστό πρωτοκαθεδρίας που δεν απέχει από το να δώσει τη δυνατότητα αυτοδυναμίας της Ν.Δ. στις επερχόμενες εκλογές μιλά ο Πολιτικός Σχεδιασμός του «γαλάζιου» επιτελείου. Αυτή την..
εκτίμηση κάνει η Ν.Δ., αναλύοντας τη δημοσκόπηση που έκανε η Public Issue (για ΣΚΑΪ και «Καθημερινή») και έδινε τα παρακάτω ποσοστά: Νέα Δημοκρατία 31%, Δημοκρατική Αριστερά 18%, ΚΚΕ 12,5%, ΣΥΡΙΖΑ 12%, ΠΑΣΟΚ 8%, ΛΑΟΣ 5%, Οικολόγοι Πράσινοι 3,5%, Χρυσή Αυγή 3%, Δημοκρατική Συμμαχία 2%, λοιπά 5% και αποχή 30%.


Οπως επισημαίνει η Ν.Δ.: «Χωρίς να παραγνωρίζεται η αμφισημία που δημιουργείται από τη δικαιολογημένη οργή του κόσμου, αλλά και από το υψηλό 30% που εξακολουθεί να δηλώνει τάση αποχής από τις εκλογές, το σίγουρο είναι ότι η Ν.Δ. διασφαλίζει ένα ποσοστό πρωτοκαθεδρίας, όχι μακριά από τη δυνατότητα αυτοδυναμίας. Σε κάθε περίπτωση την αναδεικνύει ως τη μόνη δύναμη που μπορεί να εξασφαλίσει την πολιτική σταθερότητα και να εμπνεύσει ελπίδα σε όλους τους πολίτες».


Σύμφωνα με τα ευρήματα της έρευνας, το 91% απαντά ότι η χώρα κινείται σε λάθος κατεύθυνση, ενώ μόλις το 7% δηλώνει ικανοποίηση από τη λειτουργία της δημοκρατίας στην Ελλάδα. Το 79% δηλώνει επίσης διαφωνία με τη λανθασμένη πολιτική του Μνημονίου που παρέλυσε τη χώρα τα δύο τελευταία χρόνια, ενώ για πρώτη φορά οι αρνητικές κρίσεις για την Ευρωπαϊκή Ενωση γίνονται περισσότερες (54%) από τις θετικές (41%).


Στο κλίμα αυτό οι θετικές γνώμες για τη λειτουργία της μεταβατικής κυβέρνησης περιορίζονται στο 8%, ενώ η εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του πρωθυπουργού Λ. Παπαδήμου περιορίζεται επίσης στο 27% από 36% στην έρευνα της ίδιας εταιρίας πριν από έναν μήνα. Ετσι, ενώ οι πολίτες (71%) εκφράζουν την αγωνία τους για την παραμονή της χώρας στο ευρώ, θεωρούν παράλληλα, με αυξανόμενο ποσοστό, ότι είναι αναγκαία η άμεση διεξαγωγή εκλογών (58% από 46% πριν από έναν μήνα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου