ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Στερεύει ο χρόνος για την Ελλάδα






Εις βάρος της Ελλάδας λειτουργούν οι καθυστερήσεις τόσο για το PSI όσο και για τη νέα δανειακή σύμβαση, προειδοποιούν στελέχη του Ευρωσυστήματος και του IIF,..
δηλώνοντας πως ο χρόνος για τη χώρα μας στερεύει. Πηγή του Ευρωσυστήματος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ο χρόνος εξαντλείται. Απαιτείται σαφήνεια σχετικά με τα πρόσθετα μέτρα και το θέμα των υπογραφών είναι πολύ επείγον».
Το ίδιο στέλεχος δηλώνει πως τα κράτη μέλη της Ευρωζώνης έχουν κουραστεί να συμμετέχουν σε Συνόδους Κορυφής, σε επιτροπές της Ευρωομάδας και σε Eurogroup και πάντα να χρειάζεται να μιλούν για την Ελλάδα και τίποτε άλλο.
«Εκείνο που με ανησυχεί περισσότερο είναι ότι όλο και περισσότερες χώρες της Ευρωζώνης χάνουν την υπομονή τους με την Ελλάδα και είναι όλο και περισσότερο ενοχλημένες από τις απρόθυμες δεσμεύσεις Σαμαρά. Κάποια στιγμή μπορεί να οδηγηθούν στο συμπέρασμα ότι το "κόψιμο" της Ελλάδας μπορεί να μην είναι κακή ιδέα τελικά», δηλώνει το ίδιο στέλεχος.
Αναφορικά με το χρονοδιάγραμμα του PSI και τις καταληκτικές ημερομηνίες ρωτήθηκε και το Διεθνές Χρηματοοικονομικό Ινστιτούτο (IIF), συγκεκριμένα για το εάν η παρέλευση της προθεσμίας της 13ης Φεβρουαρίου καθυστερεί συνολικά το PSI.
«Νομίζω ότι αυτό είναι ένα ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί από την ελληνική κυβέρνηση, που ετοιμάζει τη νομοθεσία για την προσφορά ανταλλαγής χρέους», δήλωσε για το θέμα ο εκπρόσωπος του IIF Φράνκ Βόγκλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου