ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Συνάντηση Σαμαρά με προέδρους Επιμελητηρίων και προεδρείο Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών





Σειρά επαφών με στελέχη της αγοράς και εκπροσώπους κοινωνικών ομάδων έχει εγκαινιάσει ο Αντώνης Σαμαράς με στόχο να έχει μια σαφή..
ενημέρωση και από πρώτο χέρι για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αλλά και για τις προτάσεις τους για την έξοδο από την κρίση.
Ο πρόεδρος της Ν.Δ. συναντήθηκε με τους προέδρους των Επαγγελματικών Επιμελητηρίων της χώρας στους οποίους και επεσήμανε την ανάγκη να υπάρξει μια αναπτυξιακή πολιτική για τη διάσωση της ελληνικής οικονομίας. «Δίνουμε προτεραιότητα στην ανάπτυξη. Εμείς τα λέγαμε από την αρχή και μας λοιδορούσαν, τώρα την ανάπτυξη την προβάλλουν όλοι, ενώ το κλίμα αλλάζει ακόμη και στην Ευρώπη», είπε ο κ. Σαμαράς σύμφωνα με πληροφορίες τονίζοντας πως η νέα κυβέρνηση που θα προκύψει από τις εκλογές θα έχει ως βασικούς της συμβούλους τους ανθρώπους της αγοράς οι οποίοι γνωρίζουν καλύτερα από τον καθέναν τα προβλήματα του χώρου.
Ο κ. Σαμαράς συναντήθηκε και με την Ενωση Ελληνικών Τραπεζών όπου και εξετάστηκαν όλες οι τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τη διαδικασία για το κούρεμα του ελληνικού δημόσιου χρέους. Ο πρόεδρος της Ν.Δ. έθεσε ως βασική προϋπόθεση για να βγει η χώρα από την κρίση την υλοποίηση πολιτικών που θα ενισχύουν τη ρευστότητα στην αγορά και θα δώσουν ανάσα στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. «Δεν θα πρέπει να μεγαλώσει το πηγάδι και να πέσουν μέσα και οι υγιείς επιχειρήσεις», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Σαμαράς ζητώντας από τους τραπεζίτες να στηρίξουν με όλους τους τρόπους που μπορούν τους μικρούς και μεσαίους επιχειρηματίες. «Να μην καούν μαζί με τα ξερά και τα χλωρά», δήλωσε ο κ. Σαμαράς, ο οποίος και ζήτησε από τους εκπροσώπους των τραπεζών να λάβουν μέτρα που θα ανακουφίσουν τους πολίτες που αδυνατούν να αποπληρώσουν τα δάνειά τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι τραπεζίτες δεν ήταν ιδιαίτερα θερμοί στην ιδέα του κουρέματος των χρεών των ιδιωτών, επεσήμαναν όμως στα στελέχη της Ν.Δ. πως ήδη έχουν προχωρήσει σε ρυθμίσεις για πάνω από 780 χιλιάδες πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου