Fotiouparts.gr - Κάντε ΚΛΙK

Fotiouparts.gr  - Κάντε ΚΛΙK

Κάντε ΚΛΙK

AI for All Δωρεάν προγράμματα κατάρτισης στην Τεχνητή Νοημοσύνη

AI for All Δωρεάν  προγράμματα κατάρτισης στην Τεχνητή Νοημοσύνη

Κάντε ΚΛΙΚ για ΔΩΡΕΑΝ κατάρτηση

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΝΑΚΑΣ

ΝΑΚΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ

ΓΚΟΥΝΤΡΟΜΙΧΟΣ Γ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΓΚΟΥΝΤΡΟΜΙΧΟΣ Γ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 26 Μαΐου 2012

"Διατροφικές συνήθειες του Έλληνα σε σχέση και με το τηγάνισμα" στα Γρεβενά

Μοιραστείτε το στο facebook







Το Περιφερειακό Τμήμα Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας της Ένωσης Ελλήνων Χημικών, σε συνεργασία με τον Δήμο Γρεβενών, σας προσκαλεί στην εκδήλωση που διοργανώνει..
στον Δήμο Γρεβενών την Τετάρτη 30 Μαΐου και ώρα 19:30, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γρεβενών.

Περιεχόμενο των ομιλιών είναι οι διατροφικές συνήθειες του Έλληνα σε σχέση με τις διεθνείς και εθνικές διατροφικές συστάσεις για την κατανάλωση λιπαρών υλών, τα χαρακτηριστικά των κύριων λιπαρών υλών στην ελληνική αγορά αλλά και ο τρόπος οικιακής χρήσης τους με ειδική αναφορά στο τηγάνισμα, καθημερινή πρακτική για τρόφιμα που καταναλώνονται από όλες σχεδόν τις ομάδες πληθυσμού.
Πιο συγκεκριμένα τα θέματα που θα παρουσιαστούν είναι τα παρακάτω:
«Διατροφικές συνήθειες και λιπαρές ύλες»
Γιώργος Μπλέκας, αναπληρωτής καθηγητής, και
«Λιπαρές ύλες και τηγάνισμα τροφίμων»
Νίκος Νενάδης, λέκτορας

Η εκδήλωση γίνεται σε συνεργασία με το Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων του Α.Π.Θ. καθώς και με τον Σύνδεσμο Χημικών Βορείου Ελλάδος.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
Δρ. Αθαν. Παπαδόπουλος  


Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 
Ιωαν. Βαφειάδης

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
Δημοσθένης Κουπτσίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου