ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Απάντηση σε δημοσίευμα ηλεκτρονικής εφημερίδας των Γρεβενών..

Η συγκεκριμένη αγελαδα ΔΕΝ ζει στην.. Αετιά..
Μοιραστείτε το στο facebook
 
 






Με έκπληξη, για ακόμη μία φορά διαβάσαμε σε γνωστή ηλεκτρονική εφημερίδα των Γρεβενών, για θέματα που αφορούν την ύδρευση Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου..
Γρεβενών βασισμένα σε «δήθεν» καταγγελίες πρώην αιρετών και κατοίκων, οι οποίοι όπως οι ίδιοι δηλώνουν ουδέποτε προέβησαν σε κάτι τέτοιο.

Βεβαίως δεν μας προξενεί εντύπωση για τον «άγνωστο» «γνωστό» συντάκτη του κειμένου ο οποίος καλυπτόμενος πίσω από την δήθεν «ανωνυμία» του νομίζει ότι μπορεί να κάνει λαϊκίστικη πολιτική, κάτι που όπως φαίνεται γνωρίζει πολύ καλά ο ίδιος.
Απαντώντας λοιπόν στα όσα ανυπόστατα γράφει το δημοσίευμα για την κατανομή του νερού στις Τοπικές Κοινότητες, θέλω να ενημερώσω τους Δημότες τόσο της Τοπικής Κοινότητας Μεγάρου όσο και των άλλων Τοπικών Κοινοτήτων ότι ουδέποτε ως Σύνδεσμος Ύδρευσης λειτουργήσαμε με γνώμονα τις πελατειακές και συγγενικές σχέσεις.
Αυτού του είδους οι πολιτικές δεν μας αρμόζουν και δεν τις εφαρμόζουμε. Δεν είχαμε και δεν θα έχουμε ποτέ καμία σχέση με αυτούς που επί σειρά ετών θεωρούσαν τους εαυτούς υπεράνω όλων και λειτουργούσαν με δύο μέτρα και δύο σταθμά και σήμερα χωρίς ίχνος ντροπής το παίζουν υπερασπιστές των πάντων.
Σε ότι αφορά τον κ. Νατσιόπουλο (πρώην Πρόεδρο Τ.Κ. Αγίου Κοσμά) για δήθεν καταγγελία για έλλειψη νερού στον Άγιο Κοσμά για περίπου δέκα (10) ημέρες ο ίδιος με διαβεβαίωσε, παρουσία κατοίκων, ότι ουδέποτε προέβη σε τέτοιου είδους καταγγελία. Αλήθεια με πόση ευκολία και χωρίς τύψεις μπορεί κάποιος να προσβάλει με αυτό τον τρόπο πολίτη; Ο οποίος μάλιστα προσέφερε στον τόπο του;

Για την δεύτερη ψευδή καταγγελία που αφορά την υδροδότηση της Τ.Κ. Μεγάρου με 450 κυβικά απαντούμε ότι η Τ.Κ. υδροδοτείται με 400 κυβικά νερού και επειδή εφαρμόζουμε την διαφάνεια παντού, προκαλούμε τον οποιοδήποτε δημότη να έρθει για να διαπιστώσει εάν λέμε αλήθειες ή ψέματα.
Σε ότι αφορά το πότισμα των 500 Αγελάδων στην πρώην Κοινότητα Φιλιππαίων τονίζουμε ότι πρόκειται για 100 αγελάδες στον συνοικισμό της Αετιάς οι οποίες ποτίζονται από συγκεκριμένη ποτίστρα και μόνον όταν δεν επαρκεί το νερό ποτίζονται από το νόμιμο νερό που δικαιούται ο συνοικισμός Αετιάς.
Εμείς όταν θα αντικατασταθούμε στον Σύνδεσμο Ύδρευσης θέλουμε οι συνεργάτες μας να μπορούν να μιλούν για το έργο μας με υπερηφάνεια χωρίς ντροπή, γιατί δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτε.
Ο Άγιος Κοσμάς να μας φυλάει από τέτοιους αρθρογράφους!!!!!


Αντιπρόεδρος Συνδέσμου Ύδρευσης

Δήμου Γρεβενών και Κοινοτήτων
Κων/νος Παλάσκας 


ΑΕΤΟΣ1:
1.Μακαρι να είχαμε και το δημοσίευμα να "ανεβάσουμε".
2.Αφού είναι ανυπόστατα αυτά που αναφέρονται, (σύμφωνα με τον Αντιπρόεδρο του Συνδέσμου), γιατί δεν τα στέλνετε στον κ. Εισαγγελέα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου