ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Ειδ. Μισθολόγια: Νοσοκομειακοί γιατροί και καθηγητές ΑΕΙ ετοιμάζονται για κινητοποιήσεις!








Με κινητοποιήσεις απειλούν οι πανεπιστημιακοί καθηγητές και οι νοσοκομειακοί γιατροί σε περίπτωση που υλοποιηθούν οι περικοπές στα ειδικά μισθολόγια..

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ενωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Αθήνας - Πειραιά (ΕΙΝΑΠ), το ιατρικό μισθολόγιο τα τελευταία δύο χρόνια έχει μειωθεί μετά τις οριζόντιες περικοπές, την απώλεια του 13ου και του 14ου μισθού αλλά και την κατάργηση του αφορολογήτου στο επίδομα βιβλιοθήκης, την αυτοτελή φορολόγηση 20% των εφημερίων και τη μείωση κατά 20% του ωρομίσθιου μισθολογίου των εφημερίων, πολλές από τις οποίες δεν αποζημιώνονται.
Μάλιστα, όπως καταγγέλλει στην ανακοίνωσή της η ΕΙΝΑΠ, «το τελευταίο χρονικό διάστημα, για να προετοιμάσουν νέα επιδρομή στο μισθολόγιό μας, παραπληροφορούν για το ύψος του μισθού, πολλαπλασιάζοντάς το έως και τα 5.000 ευρώ, όταν οι καθαρές αποδοχές μας, ανάλογα με τα χρόνια προϋπηρεσίας, κυμαίνονται από 1.000 έως 2.200 ευρώ τον μήνα».
Από την πλευρά τους οι καθηγητές της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών σε ψήφισμά τους καλούν τους συναδέλφους τους να βρίσκονται σε ετοιμότητα και εγρήγορση με αφορμή τις φήμες για μειώσεις στις απολαβές τους που φτάνουν το 12%. Οπως επισημαίνουν, με τέτοιες βάναυσες και εξουθενωτικές περικοπές θα συμπιεστούν ακόμα περισσότερο οι μισθοί τους που ήδη βρίσκονται σε απαράδεκτη δυσαναλογία με τις άλλες κατηγορίες δημοσίων λειτουργών. Τονίζουν ακόμα ότι εφόσον εφαρμοστούν οι μειώσεις, θα πρόκειται «για προκλητική διάψευση των προεκλογικών δεσμεύσεων εκ μέρους των κυβερνητικών εταίρων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου