ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Η επίσημη ανακοίνωση του Mega για τον Γρηγόρη !

Μοιραστείτε το στο facebook






Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και το Mega, είχαν προχωρήσει την περασμένη Τετάρτη στην ανανέωση της συνεργασίας τους για ακόμα έναν χρόνο. Ετσι, σήμερα το Μεγάλο Κανάλι..
φρόντισε να στείλει και την επίσημη ανακοίνωση, βάζοντας οριστκά ένα τέλος, στην παραφιλοογία της εποχής που ήθελε τον Γρηγόρη εκτός Mega ! Οσο για το τι λέει η ανακοίνωση ;
"... "10 χρόνια μαζί"
Για μία ακόμη σεζόν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα βρίσκεται στο Mega, συμπληρώνοντας δέκα χρόνια επιτυχιών στο σταθμό. Μέσα από τον «Όμορφο Κόσμο²» θα συνεχίσει τα συναρπαστικά ταξίδια σε Ελλάδα και εξωτερικό, ανακαλύπτοντας μοναδικά μέρη και συναντώντας ξεχωριστούς ανθρώπους.
Οι απολαυστικές και διασκεδαστικές ταξιδιωτικές περιπέτειες του Γρηγόρη κέρδισαν πολλούς φίλους, καθώς η εκπομπή συγκέντρωσε μερίδιο τηλεθέασης 22,7% στο σύνολο του κοινού, 27,1% στα κοινά ηλικίας 15-44 και 33,1% στις γυναίκες 15-24. Ο «Όμορφος Κόσμος²» ανανεώνει το ραντεβού του για την νέα σεζόν και υπόσχεται νέα τηλεοπτικά ταξίδια με πολλά απρόοπτα και εκπλήξεις.
Stay tuned! Τα… ομορφότερα έρχονται !.."
Τέλος, όπως επίσης σας έχω ξανά πει, το πιο πιθανό σενάριο για του χρόνου, είναι τα ταξίδια του Γρηγόρη στους δέκτες μας, να αρχίσουν από Γενάρη και μετά και όχι τον Νοέμβρη, όπως έγινε φέτος !

TLife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου