ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

Ιστορία φρίκης: Απ' το πανηγύρι στα δίχτυα της πορνείας (Video)








Ένα ταξίδι σε τοπικό πανηγύρι χωριού το Μεξικό μετατράπηκε σε εφιάλτη ναρκωτικών και πορνείας για δυο 14χρονες ξαδέρφες..

Για να προστατευτεί η ταυτότητα τους, ο ρεπόρτερ του CNN που έκανε το ρεπορτάζ, άλλαξε τα όνομά τους σε Maria και Lupe.


Οι δύο ανήλικες περίμεναν το μοιραίο βράδυ της αρπαγής τους το λεωφορείο της επιστροφής από το πανηγύρι όταν ένα ημι-ρυμουλκούμενο φορτηγάκι στο οποίο επέβαιναν δύο άνδρες σταμάτησε δίπλα τους.
"Όλα συνέβησαν πολύ γρήγορα" θυμούνται. "Φορούσαν μαύρες μάσκες και μας ανάγκασαν να επιβιβαστούμε. Δεν κατάφερα να δω τα πρόσωπα τους" αναφέρει η Maria.


Από την πλευρά της η Lupe τονίζει ότι δεν είχαν χρόνο να αντιδράσουν. "Το τελευταίο πράγμα που θυμάμαι είναι να φωνάζω για βοήθεια".
Υπό την επήρεια ναρκωτικών έχασαν την αίσθηση του χρόνου. Κάποια στιγμή ξύπνησαν σε ένα σκοτεινό δωμάτιο, όπου κρατήθηκαν για πολλές ημέρες. Δεν υπήρχε φαγητό και νερό.
Αρκετές ημέρες αργότερα μια γυναίκα εμφανίστηκε και τους είπε ότι "Από τώρα και στο εξής θα εργάζεστε για έμενα".
Πέταξαν την Lupe έξω από το δωμάτιο. Η Maria έμεινε μόνη της με τη γυναίκα όταν ένας άνδρας μπήκε στο δωμάτιο και άρχισε να τη χτυπά άγρια.
Εκείνο το βράδυ η Maria αναγκάστηκε να κάνει σεξ με είκοσι τρεις άνδρες. "Όταν έφυγαν, έμεινα εκεί, στο πάτωμα. Είχα αιμορραγία. Ολόκληρο το σώμα μου πονούσε. Η γυναίκα μου είπε να σηκωθώ".
Ήταν η αρχή των βασανιστηρίων που διήρκεσαν αρκετούς μήνες. Στη συνέχεια πωλήθηκαν σε έναν νταβατζή που τις ανάγκαζε να έχουν σεξουαλικές σχέσεις με πολλούς άνδρες κάθε βράδυ.


Η αγωνία της οικογένειας
Εν τω μεταξύ, στη γενέτειρά τους, οι οικογένειές τους, τις αναζητούσαν απεγνωσμένα. Αρχικά, νόμιζαν ότι τα δυο ανήλικα κορίτσια είχαν χαθεί και έψαξαν γύρω από την πόλη. Στη συνέχεια άρχισε να ψάχνουν σε δασικές περιοχές καθώς φοβόντουσαν ότι μπορεί να έχουν σκοτωθεί ή να είχαν πέσει σε κάποιον γκρεμό. Ανάρτησαν παντού φυλλάδια. Έψαξαν παντού, σε νοσοκομεία, σε φυλακές.


Ο Francisco, και αυτουνού το όνομα έχει αλλάξει, έψαξε σε πολλά μπαρ της πολιτείας Morelos. Είδε ανήλικα κορίτσια να εργάζονται ως πόρνες.
Εκεί γύρω εργαζόταν και η Maria "Ένιωθα τόσο βρώμικη, ώστε κάθε φορά που έκανα ντους και έβγαζα το μακιγιάζ μου ένιωθα σαν γριά. Ένιωθα σαν να μην έχω μια οικογένεια".
Οι κοπέλες ήταν αναγκασμένες να κάνουν χρήση ναρκωτικών και αλκοόλ.
Η νεαρή Μαρία προσπάθησε να δραπετεύσει μια φορά. Ήταν στο δρόμο όταν ζήτησε από αστυνομικούς για βοήθεια. Κανείς δεν άκουσε. Και οι αστυνομικοί ήταν στο μισθολόγιο του νταβατζή.
Οι δύο ξαδέλφες απήχθησαν στις 27 Ιανουαρίου 2010. Έως της 14 Απριλίου η Maria ήταν φυλακισμένη.
Κατάφερε να δραπετεύσει. Έτρεχε χωρίς να γυρίσει το κεφάλι πίσω. Αρκετές ώρες αργότερα κάποιος άνδρας την βοήθησε. Της έδωσε ένα δωμάτιο να περάσει η νύχτα και της αγόρασε ένα εισιτήριο λεωφορείου να επιστρέψει σπίτι της.


Όταν έφτασε σπίτι της ανέφερε τα πάντα στην οικογένειά της. Πήγε στην αστυνομία να καταθέσει. Μετά από έρευνα συνέλαβε δέκα άτομα και απελευθέρωσαν έξι κορίτσια ανάμεσά τους και την Lupe.

mexico slavery από stefanelonikitelo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου