ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

Αδυνατίστε Χωρίς Δίαιτα

Μοιραστείτε το στο facebook








Πολλοί είναι εκείνοι που θέλουν να χάσουν μερικά περιττά κιλά, αλλά δεν μπορούν να φανταστούν τον εαυτό τους να κάνει δίαιτα..

Η απώλεια βάρους, λοιπόν, έχει αποτελέσει αντικείμενο διαφόρων μεθόδων, από τελείως ανορθόδοξες έως πλήρως επιστημονικές. Σε κάθε περίπτωση, η αποτελεσματικότητα των διαφόρων μεθόδων δεν σχετίζεται μόνο με την απώλεια του βάρους, αλλά και με την διατήρηση ενός υγιούς σωματικού βάρους.
Οι διαιτητικές παρεμβάσεις παραμένουν ο ακρογωνιαίος λίθος των προσπαθειών για την απώλεια βάρους. Αυτό συμβαίνει, επειδή τα παχύσαρκα άτομα συνήθως βρίσκουν ευκολότερο να μειώσουν την τροφική πρόσληψη, παρά να αυξήσουν την φυσική τους δραστηριότητα, προκειμένου να παράγουν ένα αρνητικό ισοζύγιο ενέργειας.
Μία δίαιτα με ελεγχόμενες μερίδες θα παράγει απώλεια βάρους γρηγορότερα από ό,τι μία παραδοσιακή δίαιτα χαμηλών θερμίδων, όπως επίσης και μία δίαιτα υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνες και χαμηλής περιεκτικότητας σε υδατάνθρακες. Σε γενικές γραμμές, θα λέγαμε ότι ορισμένες βασικές και χρήσιμες συμβουλές μπορούν να μας κατευθύνουν στο στόχο μας. Παρακάτω θα αναλύσουμε κάποια βασικά σημεία που θα πρέπει να επικεντρωθούμε στην προσπάθειά μας να έχουμε κάποια απώλεια βάρους χωρίς όμως να μπούμε σε ένα κατευθυνόμενο πρόγραμμα διατροφής.
Δώστε έμφαση στον ύπνο σας. Τα μεγαλύτερα ποσοστά παχυσαρκίας παρατηρούνται σε ομάδες ατόμων που έχουν περιορισμένο ή άστατο ύπνο. Έρευνες έχουν δείξει ότι μία ώρα ύπνου παραπάνω τις βραδινές ώρες μπορεί να προκαλέσει και μείωση του περιττού βάρους έως και 30 κιλά το χρόνο.
Χρονομετρήστε τα φαγητό σας. Τα γεύματά σας δεν πρέπει να διαρκούν λιγότερο από 20 λεπτά. Έτσι θα δώσετε χρόνο στο σώμα σας να αντιληφθεί τα σημάδια του κορεσμού τη σωστή στιγμή. Επιπλέον, είναι καλό να πραγματοποιείτε παύσεις σε τακτά χρονικά διαστήματα κατά τη διάρκεια του γεύματος, αφήνοντας το πιρούνι για μικρό χρονικό διάστημα. Αυτή η συνήθεια θα σας βοηθήσει να απολαύσετε το φαγητό σας αλλά και την παρέα που σας συνοδεύει στο γεύμα..
Περισσότερα ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου