ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Ο Σάκης Ρουβάς στο gay περιοδικό Antivirus

Μοιραστείτε το στο facebook

 






Ο Σάκης Ρουβάς φωτογραφήθηκε για το γκέι περιοδικό Antivirus και έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη, όπου μεταξύ άλλων δήλωσε ότι υποστηρίζει τη lgbt κοινότητα και βλέπει θετικά το γάμο και τη..
δημιουργία οικογένειας μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών.
Οπως γράφει το nooz.gr, ορμώμενος από την πεποίθηση ότι όλοι οι άνθρωποι πρέπει να έχουν ίσα δικαιώματα και ευκαιρίες στη ζωή τους, όπως είχε και ο ίδιος, ο αγαπημένος Έλληνας αστέρας συνυπολογίζει και την ανθρώπινη διάσταση του θέματος.


«Πέρα από τα νομικά ζητήματα και την κοινωνική αναγνώριση με ενδιαφέρει πολύ και η ανθρώπινη διάσταση, πώς ένας gay θα μιλήσει ανοιχτά στην οικογένειά του, πώς θα γίνει αποδεκτός στο περιβάλλον του», δήλωσε ο Ρουβάς και τόνισε ότι γνωρίζει αρκετές ιστορίες ανθρώπων με τρομερά τραύματα από την οικογένειά τους και το περιβάλλον τους.

«Όσο η κοινωνία δεν έχει ίδια μέτρα και ίδια σταθμά για τη lgbt κοινότητα, θα είμαι εδώ για να υποστηρίζω τους σκοπούς και τις διεκδικήσεις της», είπε χαρακτηριστικά ο 40χρονος καλλιτέχνης.


Αναφερόμενος στο ζήτημα της δημιουργίας οικογένειας μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών ο Σάκης Ρουβάς δήλωσε ότι η εμπειρία της πατρότητας ή της μητρότητας δεν μπορεί να εγκλωβιστεί σε κοινωνικές συμβάσεις.

«Γονιός να γίνει όποιος έχει να προσφέρει ανεξάντλητη αγάπη σ’ αυτά τα θεικά πλάσματα που λέγονται παιδιά, όποια κι αν είναι η σεξουαλική του ταυτότητα. Και είμαι σίγουρος ότι gay γονείς μπορούν να μεγαλώσουν υπέροχα παιδιά», κατέληξε.

Ο ίδιος ο Σάκης έχει αποκτήσει με την Κάτια Ζυγούλη δύο παιδιά και, όπως αναφέρουν οι φήμες, σύντομα θα αποκτήσουν και τρίτο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου