ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Το πόρισμα για Μεϊμαράκη έβγαλε «λαβράκι» για Ρέστη – Πρόστιμο 31,5 εκατ. ευρώ για φοροδιαφυγή

Μοιραστείτε το στο facebook
Από το πόρισμα-καταπέλτης του ΣΔΟΕ, στο οποίο δεν υπάρχει αναφορά ή νύξη για εμπλοκή του προέδρου της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη, αποκαλύπτεται κύκλωμα..
φοροδιαφυγής με αγοραπωλησίες ακινήτων σε εικονικές τιμές μέσω offshore, πίσω από τις οποίες βρίσκεται ο εφοπλιστής Βίκτωρ Ρέστης
Στις 250 σελίδες του πορίσματος που φέρνει στο φως το «Έθνος της Κυριακής» ξετυλίγεται το κουβάρι των αγοραπωλησιών ακινήτων μεταξύ της εταιρείας ΦΑΝΤΟΜ συμφερόντων Ρέστη και των δύο εταιρειών του ομίλου Καρούζου με πλασματικά τιμήματα με στόχο την αποφυγή πληρωμής φόρων και την απόκρυψη εισοδήματος από τους δύο εμπλεκόμενους.
Στο πόρισμα του ΣΔΟΕ, όπου δεν υπάρχει καμία αναφορά, νύξη, υπαινιγμός ή καταγγελία για εμπλοκή στην υπόθεση του Β. Μεϊμαράκη, διαπιστώνεται φοροδιαφυγή δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ από μη καταβολή φόρων εισοδήματος, μεταβιβάσεων και ΦΠΑ από τις εταιρείες του Ρέστη και Καρούζου για μεταβιβάσεις δύο ακινήτων στη Γλυφάδα.
Σύμφωνα με τους υπολογισμούς των ελεγκτών η συνολική φοροδιαφυγή ξεπερνά τα 12 εκατομμύρια ευρώ, ενώ η ζημιά του Δημοσίου είναι τουλάχιστον 8,7 εκατομμύρια ευρώ..
Αναλυτικά ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου