ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Ανδρέας Λέτσιος: «Τιμή και πρόκληση ο Πυρσός Γρεβενών»…

Φωτό αρχείου - Star-fm.gr
Ο Ανδρέας Λέτσιος μίλησε για την απόφασή του να αναλάβει τον Πυρσό Γρεβενών, καθώς και για τους στόχους και τα χαρακτηριστικά του συλλόγου στη νέα Γ’ εθνική...

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Ανδρέα Λέτσιου:
Για την απόφασή του να αναλάβει τον Πυρσό Γρεβενών:
«Το θεωρώ πρόκληση να αναλάβω τον Πυρσό Γρεβενών, από την στιγμή που συμμετέχει σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, όπως είναι η φετινή Γ’ εθνική και βρίσκομαι στο ξεκίνημα της καριέρας μου. Επίσης, είναι τιμή μου που οι άνθρωποι της ομάδας στο νέο ξεκίνημα που κάνουν, με εμπιστεύτηκαν και μου έδωσαν την ευκαιρία να αποδείξω τι αξίζω».
Για την αγωνιστική φιλοσοφία της ομάδας τη νέα σεζόν:
«Η φιλοσοφία που ακολουθώ είναι η ίδια με αυτή της διοίκησης. Δηλαδή, ευκαιρίες σε νέα παιδιά από την περιοχή, σε συνδυασμό με την παρουσία έμπειρων ποδοσφαιριστών. Στην περίπτωση του Πυρσού είμαστε τυχεροί επειδή αρκετά παιδιά από εδώ είναι έμπειρα για τα δεδομένα της κατηγορίας, ενώ έχουμε και πολλούς ταλαντούχους νέους. Ευελπιστώ με τη δουλειά που θα κάνουμε όλοι μαζί, να βγάλουμε κάτι καλό στο γήπεδο».
Ο στόχος στο πρωτάθλημα τη νέα σεζόν:
«Σε πρώτο πλάνο, στοχεύουμε να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα όσο πιο δυνατά γίνεται, δηλαδή με θετικά αποτελέσματα. Από εκεί και πέρα, θέλουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στη βαθμολογία».
Για την παρουσία του κόσμου και την στήριξη που δίνει στον Πυρσό:
«Κοιτάξτε, ο κόσμος του Πυρσού θέλει να δει δικά του παιδιά να παίζουν στην ομάδα και να πρωταγωνιστούν. Είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος θα ανταποκριθεί στην προσπάθεια των παιδιών, ενώ θυμάμαι από την εποχή που έπαιζα στον Πυρσό ότι έχουμε ένα ένθερμο κοινό. Οι φίλαθλοί μας είναι αρκετοί και διψασμένοι να δουν ποδοσφαιριστές από την περιοχή να προσπαθούν και να παλεύουν για την ομάδα».
Για το νικηφόρο φιλικό με τον Αστέρα Καλλιράχης?..
Δείτε την συνέχεια ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου