ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

Δεν Υπάρχει Πρόβλημα με το Νερο στο Περιβόλι & την Αβδέλλα - Δηλώσεις Κουπτσίδη ( ΒΙΝΤΕΟ)

 Η Δ.Ε.Υ.Α. Γρεβενών θέλοντας να ξεκαθαρίσει την οποιαδήποτε υποψία διασύνδεσης της με δημοσίευμα σε τοπικό site σχετικά με κρούσματα γαστρεντερίτιδας,..
που παρουσιάστηκαν σε κατοίκους της τοπικής κοινότητας Περιβολίου, πραγματοποίησε πέραν των καθορισμένων Μικροβιολογικών και Χημικών αναλύσεων, εκ νέου αναλύσεις σε δείγματα …

νερού από όλες τις δεξαμενές των τοπικών κοινοτήτων Περιβολίου και Αβδέλλας στις 8/8/2013 και 9/8/2013. Τα δείγματα των αναλύσεων βρέθηκαν για ακόμη μία φορά καθαρά και αποδεικνύουν την εξ αρχής άποψη μας, ότι δηλαδή το οποιοδήποτε κρούσμα γαστρεντερίτιδας δεν οφείλεται στο πόσιμο νερό αυτών των οικισμών. Οι αναλύσεις στάλθηκαν στα προεδρία των τοπικών κοινοτήτων για ανάρτηση τους και ενημέρωση των δημοτών που κατοικούν σε αυτούς τους οικισμούς και κοινοποιήθηκαν στη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας Γρεβενών.

Η Δ.Ε.Υ.Α. Γρεβενών επιφυλάσσετε να κινηθεί νομικά σε οποιοδήποτε ανυπόστατο δημοσίευμα ξαναπροσπαθήσει να τη συνδέσει με ευαίσθητα θέματα όπως αυτά της δημόσιας υγείας.

westtvnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου