ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Ο Βουλευτής Γρεβενών Τιμολέων Κοψαχείλης συνυπέγραψε ερώτηση για τη φορολόγηση των αγροτεμαχίων και των οικοπέδων

Την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 60 Βουλευτές της Ν. Δ. μεταξύ των οποίων και ο Βουλευτής Γρεβενών Τιμολέων Κοψαχείλης κατέθεσαν ερώτηση προς..
τους υπουργούς Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα και Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Αθανάσιο Τσαυτάρη με θέμα τη φορολόγηση των αγροτεμαχίων και των οικοπέδων.
Οι βουλευτές υποστηρίζουν στην ερώτησή τους, ότι με βάση τους πίνακες που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα και σύμφωνα με τους συντελεστές θέσης, χρήσης, απόστασης από τη θάλασσα, μεγέθους γηπέδων και κτίσματος, υπάρχει ανισότητα στη φορολόγηση και υπερβολική επιβάρυνση τόσο στους αγρότες που καλλιεργούν τα αγροτεμάχια αυτά, όσο και στους κατόχους αγροτεμαχίων που είναι αναξιοποίητα, δηλαδή εγκαταλελειμμένες γαίες που δεν αποδίδουν τίποτα στους κατόχους. Επίσης επισημαίνουν ότι, η υπερφορολόγηση των αγροτεμαχίων και των οικοπέδων θα εμποδίσει την επανεκκίνηση της αγροτικής οικονομίας και πολλοί αγρότες δεν έχουν την δυνατότητα να πληρώσουν την παραπάνω φορολογία.
Κατόπιν όλων αυτών, καλούν τους αρμόδιους Υπουργούς να απαντήσουν τι προτίθενται να πράξουν ώστε να μην επιβαρυνθούν οι αγρότες με αβάσταχτες και άδικες φορολογίες καθώς και τι θα κάνουν με τις εγκαταλελειμμένες και ανεκμετάλλευτες γαίες οι οποίες κανένα έσοδο δεν επιφέρουν στους κατόχους τους.

Γραφείο Τύπου
Βουλευτή Π.Ε. Γρεβενών 

Τιμολέοντα Κοψαχείλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου