ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Προβλέψεις αριθμολογίας για τον Οκτώβριο. Ποιος είναι ο προσωπικός σου αριθμός;

Είναι στιγμές που αισθανόμαστε ότι έχουμε εξαντληθεί από όλους και απ’ όλα και ψάχνουμε τρόπο να κάνουμε αυτό που πρέπει, αυτό που είναι σωστό!..

Τον μήνα Οκτώβριο όλοι μας θα θελήσουμε να κάνουμε τον προσωπικό μας απολογισμό, να δούμε τι έφταιξε και πώς μπορούμε να διορθώσουμε την κατάσταση που υπάρχει γύρω μας.
Ο αριθμός 7 που προκύπτει από το άθροισμα του μήνα και του έτους που διανύουμε, μας προϊδεάζει ότι έχουμε να ζήσουμε έναν μήνα σκέψης, περισυλλογής, στενότητας και απομόνωσης. Αυτό δεν είναι κάτι που πρέπει να μας θλίβει, γιατί προς το τέλος του μήνα θα αποδειχθεί ότι αυτή η διαδικασία είχε τα οφέλη της, γιατί μας οδήγησε σε ορθές αποφάσεις!
Στον τομέα των επαγγελματικών και των οικονομικών τα όρια στενεύουν και οι απαιτήσεις αυξάνονται! Θα χρειαστεί με ζήλο να αφιερωθούμε σε αυτούς τους τομείς και να κάνουμε ό,τι καλύτερο περνά από το χέρι μας, προκειμένου να διορθώσουμε τυχόν προβλήματα!
Στον τομέα του έρωτα και των προσωπικών κοινωνικών σχέσεων, το κλίμα θα είναι παγερό αλλά και καθοριστικό για την εξέλιξη κάποιων σημαντικών σχέσεων. Θα θελήσουμε να πάρουμε τον χρόνο μας για να διαλευκάνουμε τα συναισθήματά μας, πριν αφήσουμε την καρδιά μας να αφεθεί συναισθηματικά σε κάτι καινούργιο!
Βρες τον προσωπικό γενέθλιο αριθμό σου (δηλαδή της ημέρας των γενεθλίων σου) και δες την προσωπική σου πρόβλεψη αριθμολογίας.
Πώς θα βρω τον προσωπικό γενέθλιο αριθμό μου; Πατήστε ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου