ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Διαμέρισμα μαφιόζου η ερωτική φωλιά του Ολάντ

Κι ενώ η Βαλερί Τριερβελέρ προσπαθεί να «ηρεμήσει» στο νοσοκομείο, η υπόθεση του κρυφού έρωτα του Φρανσουά Ολάντ με την ηθοποιό Ζιλί Γκαγιέ παίρνει μια απροσδόκητη τροπή...
Όπως αναφέρει το site Mediapart, το διαμέρισμα του Παρισιού όπου φαίνεται ότι συναντιόνταν ο Γάλλος πρόεδρος και η 41χρονη ηθοποιός, συνδέεται με την μαφία της Κορσικής. Συγκεκριμένα, ενοικιαστής φέρεται να είναι ο Μισέλ Φερατσί, ο οποίος τον Νοέμβριο καταδικάστηκε σε 18 μήνες φυλάκιση για ξέπλυμα χρήματος. Το σπίτι πάντως νοικιάστηκε στην Ζιλί Γκαγιέ από μια άλλη φίλη της ηθοποιό, την Εμανουέλ Χοκ, η οποία είναι πρώην σύζυγος του Φερατσί. Η Χοκ, παρεμπιπτόντως, ζούσε με τον Φρανσουά Μασινί, έναν άλλον μαφιόζο της Κορσικής, που πυροβολήθηκε τον περασμένο Μάιο.
Άλλα Μέσα λένε πως το διαμέρισμα ανήκε στη σύζυγο ενός Γάλλου μεγιστάνα και είχε χρησιμοποιηθεί από διάφορους πολιτικούς για ερωτική φωλιά. Προς το παρόν Τριερβελέρ και Ολάντ δεν έχουν κάνει κανένα σχόλιο, ενώ αναμένεται η συνέντευξη Τύπου του Ολάντ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον…
Το θέμα είναι πως η «Πρώτη Κυρία» των Ηλυσίων θα πρέπει να εγκαταλείψει, εκτός από τον σύντροφό της, και ένα γραφείο στο προεδρικό μέγαρο, με προσωπικό πέντε ατόμων. Ειδάλλως, θα πρέπει να αντιμετωπίσει δημοσίως τις υποτιθέμενες απιστίες του Ολάντ. «Οι Γάλλοι έχουν το δικαίωμα να γνωρίζουν ποια είναι η πρώτη κυρία. Από τη στιγμή που ο πρόεδρος έχει μια γυναίκα στα Ηλύσια και αυτή πληρώνεται και έχει το προσωπικό της και τον συνοδεύει στα ταξίδια του στο εξωτερικό, είναι ένα θέμα δημόσιου ενδιαφέροντος» σχολίασε ο Daniel Fasquelle, του UMP.
Αν και πολλοί Γάλλοι έχουν γοητευθεί από την ρομαντική ίντριγκα στα Ηλύσια, μια δημοσκόπηση την Κυριακή έδειξε ότι μια σαφής πλειοψηφία θεωρεί πως η ερωτική ζωή του προέδρου δεν είναι ζήτημα δημόσιου ενδιαφέροντος. Σύμφωνα με την έρευνα της IFOP, το 77 τοις εκατό των ψηφοφόρων πιστεύουν ότι η υπόθεση ήταν ιδιωτική. Το 84% δήλωσε ότι δεν θα αλλάξει τη γνώμη του για τον ηγέτη που δεν κατάφερε να αντιστρέψει την κατάσταση στην προβληματική οικονομία και να μειώσει το επίμονα υψηλό ποσοστό ανεργίας και έγινε ο  πιο αντιπαθής Γάλλος πρόεδρος στη σύγχρονη ιστορία. «Είναι τόσο αντιδημοφιλής που δεν έχει αλλάξει τίποτα», είπε ο Frederic Dabi της IFOP στην Journal du Dimanche, για την οποία έγινε η δημοσκόπηση,  η οποία επιβεβαίωσε την περίφημη ανοχή της Γαλλίας προς την θυελλώδη ερωτική ζωή των ηγετών της.


telegraph

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου