ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Το πόρισμα της εισαγγελέως Π. Παπανδρέου για τα δάνεια του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου

Το πόρισμα της εισαγγελέως Π. Παπανδρέου για τα δάνεια του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου
Ιδού το πόρισμα της επίκουρης εισαγγελέως εγκλημάτων Διαφθοράς, κυρίας Πόπης Παπανδρέου για τις δανειοδοτήσεις του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου...
Σύμφωνα με το πόρισμα, που αποκαλύπτουμε διώκονται οι : Άγγελος Φιλιππίδης, Μάριος Βαρότσης, Αντώνης Καμινάρης, Γεώργιος Στάμνου, Γεώργιος Μπριντάλου, Λυμπέρης Κατσιουλιέρης, Σπύρος Πολίτης, Χαράλαμπος Γιαγκούδης, Φωτεινή Κρέστα, Διονύσης Γκολφινόπουλος, Κλεάνθης Παπαδόπουλος, Χάρης Σιγανός, Γεώργιος Ξυφαράς, Δημήτρης Κυπαρίσσης, Αναστασία Σακελλαρίου, Περικλής Χανάκης, Παναγιώτα Μπέζα, Χρήστος Μαρούσος, Ιωάννης Τσάγδης, Σπυρίδων Παντελιάς, Λυδία Κεκρίδου, Αθανάσιος Χασάπης και Ιωάννης Λεβεντίδης για απιστία τελεσθείσα από κοινού και κατ” εξακολούθηση για ζημιά που υπερβαίνει τα 30.000 ευρώ.
Σε βάρος των επιχειρηματιών Κυριάκου Γριβέα και Αναστασίας Βάτσικα για άμεση συνεργεία στην απιστία και νομιμοποίηση από εγκληματικές ενέργειες τελεσθείσες κατ” επάγγελμα (ξέπλυμα)
Εναντίον των Λαυρέντη Λαυρεντιάδη και Περικλή Λίβα προτείνεται η άσκηση δίωξης για άμεση συνεργεία σε απιστία και ειδικότερα σε βάρος του Λ. Λαυρεντιάδη και για ξέπλυμα βρόμικου χρήματος.
Για τους Άγγελο Φιλιππίδη, Δημήτρη Κοντομηνά, Ιωάννη Ρόρρη, Αλεξάνδρα Λιακοπούλου και Μάριο Βαρότση δίωξη για απάτη σε βάρος του Δημοσίου με τις επιβαρυντικές περιστάσεις (ειδικότερες συνθήκες εγκληματικής δράσεως, αντικείμενο ιδιαιτέρως μεγάλης αξίας) εκ της οποίας το όφελος που πέτυχε ή επεδίωξε ο δράστης ή η ζημία που προξενήθηκε είναι μεγαλύτερη των 150.000 ευρώ. Προσθετικά σε βάρος του κ. Κοντομηνά για συνεργεία σε απιστία και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα.
Στο πόρισμα η εισαγγελέας δεν δέχεται ούτε τις προσωπικές εγγυήσεις των επιχειρηματιών που δανειοδοτούνται, εκτιμώντας ότι πρέπει να συνοδεύονται από εμπράγματες διασφαλίσεις. Έντονες είναι οι αντιδράσεις από τους επιχειρηματίες, Δημήτρη Κοντομηνά και Άγγελο Φιλιππίδη, οι οποίοι με δηλώσεις τους αμφισβητούν το περιεχόμενο του πορίσματος...
Περισσότερες λεπτομέρειες και ολόκληρο το πόρισμα ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου