ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Αποκαλυπτικό: Η Δούρου εξελέγη με τις ψήφους της Χρυσής Αυγής και του Μαρινάκη!!!


Αποκαλύπτεται ότι η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ νίκησε στην Αττική διότι την στήριξαν Χρυσαυγίτες, ψεκασμένοι και ΚΚΕ, αλλιώς δεν θα μπορούσε να κερδίσει σε καμιά περίπτωση.


Λίγες ημέρες πριν τις κυριακάτικες κάλπες όλη η Ελλάδα συζητούσε για μια πιθανή μετακίνηση ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής προς του ψηφοφόρους. Γράφαμε κι εμείς ότι η Κουμουνδούρου ψαρεύει στα θολά νερά του νεοναζιστικού κόμματος και πολλά από τα στελέχη του κόμματος μας επιβεβαίωναν. Είχαμε γράψει για το φλερτ ΣΥΡΙΖΑ – Χρυσής Αυγής καθώς η Δούρου, ο Σακελλαρίδης, ο Σκουρλέτης, ο Καλύβης είχαν φροντίσει να ρίξουν την χρυσαυγίτικη ψήφο στην Κολυμβήθρα του Σιλωάμ γιατί την χρειαζόταν προκειμένου να εκλεγούν.

Φυσικά στην Κουμουνδούρου όποτε τους συμφέρει χαρακτηρίζουν τις ψήφους στη Χρυσή Αυγή ως «παραπλανημένους» νεοδημοκράτες. Όμως, είναι εξαιρετικά αποκαλυπτικό το exit poll της Metron Analysis για το που πήγαν τελικά οι ψήφοι του Παναγιώταρου και των υπολοίπων στην Περιφέρεια Αττικής. Όπως φαίνεται από τις απαντήσεις, το 54,5% όσων στον πρώτο γύρο ψήφισαν τον Χρυσαυγίτη Παναγιώταρο προχθές υποστήριξαν τη Ρένα Δούρου και το 45% τον Γιάννη Σγουρό. Τι έχει να πει άραγε η «επαναστάτρια» η «τσαβίστρια» Ρένα που εξελέγη περιφερειάρχης με τις ψήφους του Παναγιώταρου; Είναι περήφανη; Και με τι μούτρα θα βγει στα κανάλια να μας πει ότι δεν ανέχεται τους Χρυσαυγίτες, δηλαδή αυτούς που την ψήφισαν; Μάλλον θα πρέπει να στείλει λουλούδια στον Κασιδιάρη για το ποτήρι νερό που της έριξε και την έκανε διάσημη στο Πανελλήνιο. Και να στείλει κανένα κουτί… τουλούμπες ή μια σούβλα κοκορέτσι στον Παναγιώταρο ως ευχαριστίες για τις ψήφους που της προσέφερε στο πιάτο.

Αλλά έχουμε κι άλλα στοιχεία άκρως ενδιαφέροντα: Το 80,9% των ψηφοφόρων που είχαν στηρίξει Παφίλη, δηλαδή ΚΚΕ, πέρασαν στο στρατόπεδο της Δούρου. Εικόνισμα του Στάλιν θα στείλει στον Περισσό η Ρένα. Τέλος, το 71% των πολιτών που ψήφισαν Χαϊκάλη, δηλαδή Ανεξάρτητους Ελληνες, στη συνέχεια στήριξαν την κ. Δούρου.

Ο Σγουρός υποστηρίχθηκε σε ποσοστό πάνω από 95,4% από όσους είχαν στηρίξει τον Γ. Κουμουτσάκο, και μόλις 4,6% τη Ρένα Δούρου.

Σε πολιτικό επίπεδο λοιπόν αποκαλύπτεται ότι η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ νίκησε στην Αττική διότι την στήριξαν Χρυσαυγίτες, ψεκασμένοι και ΚΚΕ, αλλιώς δεν θα μπορούσε να κερδίσει σε καμιά περίπτωση.

Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου