ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

«THE VOICE»: Λαμπεροί καλεσμένοι στον ημιτελικό της Παρασκευής!

«THE VOICE»: Λαμπεροί καλεσμένοι στον ημιτελικό της Παρασκευής!
Μοναδικές ερμηνείες και ξεχωριστές μουσικές εμφανίσεις από 9 super guests καλλιτέχνες και πολλές εκπλήξεις, περιμένουν τους τηλεθεατές
που θα δουν στον ημιτελικό του «The Voice» την Παρασκευή 2 Απριλίου.
Η Indila, η νεαρή Παριζιάνα ερμηνεύτρια που έχει στο ενεργητικό της σημαντικές συνεργασίες με καλλιτέχνες της urban σκηνής όπως οι: Soprano (Hiro), Rohff (Thug Mariage) και Nessbeat (Dust Of Empire), Youssoupha, έρχεται για πρώτη φορά στο ελληνικό "THE VOICE".


Αξίζει να σημειωθεί πως το κομμάτι της Dreamin, που κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2012, αθροιστικά μέχρι σήμερα έχει περισσότερα από 16 εκατομμύρια views στο YouTube.

Ακόμα μια μεγάλη επιτυχία της, είναι το τραγούδι "Derniere Danse" που αγάπησε ιδιαιτέρα το κοινό της χώρας μας, καθώς εδώ και πολλές εβδομάδες το συναντάμε στην πρώτη θέση των hits της Ελλάδας, αλλά και της Ευρώπης.

Μια διασκευή έκπληξη, του συγκεκριμένου τραγουδιού θα μας παρουσιάσει η Indila μαζί με τον Μιχάλη/Stavento στην έναρξη του ημιτελικού.


Για πρώτη φορά στη σκηνή του "THE VOICE" 7 κορυφαίοι Έλληνες καλλιτέχνες και ένα συγκρότημα θα συνεργαστούν με τους 8 διαγωνιζόμενους και θα δώσουν στο live την πιο γιορτινή διάσταση.

Στον ημιτελικό θα διαγωνιστούν 8 παίκτες, 2 από κάθε ομάδα.


  • Από την ομάδα του Αντώνη Ρέμου θα δούμε ένα ντουέτο ανάμεσα στον Στέλιο Ρόκκο και τον Αλεξ Οικονόμου, αλλά και στον Βασίλη Καρρά με τον Λευτέρη Κιντάτο.
  • Από την ομάδα της Δέσποινας Βανδή τα δύο ντουέτα θα είναι η Τζώρτζια από τους Μπλε με την Κατερίνα Λιόλιου και η Μαντώ με τη Μαρία Έλενα Κυριάκου.
  • Από την ομάδα του Μιχάλη/Stavento θα δούμε ένα ντουέτο μεταξύ Έλενας Παπαρίζου και Γιούρι Μελικόβ, καθώς και του συγκροτήματος Μέλισσες με την Αρετή Κοσμίδου.
  • Από την ομάδα της Μελίνας Ασλανίδου θα τραγουδήσουν ο Μάνος Πυροβολάκης με τον Βασίλη Χατζηπαρτάλη και η Αίμιλη Χαραλάμπους με τον Κώστα Μακεδόνα.

Επίσης οι διαγωνιζόμενοι στον ημιτελικό θα πραγματοποιήσουν και μια solo εμφάνιση.

Κοινό και Coaches, θα ψηφίσουν και οι 4 διαγωνιζόμενοι -ένας από κάθε ομάδα- θα είναι εκείνοι που θα περάσουν στην τελική αναμέτρηση.

Αμέσως μετά τη λήξη του ημιτελικού, θα ανοίξουν οι γραμμές για τους 4 φιναλίστ και θα παραμείνουν ανοιχτές όλη τη διάρκεια της εβδομάδας για να ψηφίζει το κοινό, όσες φορές επιθυμεί, τον αγαπημένο του παίκτη.

Ο μεγάλος νικητής του "THE VOICE" θα αναδειχτεί έπειτα από την ψηφοφορία του κοινού και θα κερδίσει ως έπαθλο ένα δισκογραφικό συμβόλαιο με τη Universal.

vipnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου