ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

«Φόρτσα» Ελλάδα, «βάστα» Κολομβία και φύγαμε για τους «16»

ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ  (Φωτογραφία:  Intime )
Τη νίκη που θα τη φέρει «αγκαλιά» με την πρόκριση ψάχνει το βράδυ της Τρίτης (23:00, ΝΕΡΙΤ) η Εθνική Ελλάδας απέναντι στην Ακτή Ελεφαντοστού στην «Αρένα Καστελάο» της Φορταλέζα, στην τρίτη και τελευταία αγωνιστική του 3ου ομίλου, με διαιτητή τον Κάρλος Βέρα από το Εκουαδόρ.


Ταυτόχρονα, για να φτάσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στο στόχο του θα πρέπει

εκτός της δικής του νίκης η Ιαπωνία να ηττηθεί ή να αναδειχθεί ισόπαλη της πρωτοπόρου Κολομβίας στο μεταξύ τους παιχνίδι, που θα ξεκινήσει την ίδια ώρα στην Κουιάμπα.

Τα πράγματα είναι λοιπόν απλά για την Εθνική ομάδα. Νίκη και κατά πάσα πιθανότητα συνέχεια, ισοπαλία ή ήττα κι άλλος ένας αποκλεισμός μετά πολλών… επαίνων για τους διεθνείς, με την Ελλάδα να μετρά έως τώρα έξι ήττες, μία ισοπαλία και μία νίκη στις τρεις φορές που μετείχε σε τελική φάση, έχοντας σκοράρει μόλις δύο φορές και δεχθεί 18 γκολ.

Ως προς τα πρόσωπα που ο Φερνάντο Σάντος σκέφτεται να παρατάξει, τερματοφύλακας και άμυνα μένουν ως έχουν, ο Καραγκούνης θα παίξει στη θέση του τιμωρημένου Κατσουράνη με τον Μανιάτη να αναλαμβάνει καθήκοντα αμυντικού μέσου, ενώ ο Γιώργος Σαμαράς δοκιμάστηκε στην κορυφή της επίθεσης και ο Χριστοδουλόπουλος στα άκρα.

Οι πιθανές συνθέσεις:

ΕΛΛΑΔΑ: 1. Ορέστης Καρνέζης, 15. Βασίλης Τοροσίδης, 19. Σωκράτης Παπασταθόπουλος, 4. Κώστας Μανωλάς, 20. Χοσέ Χολέμπας, 14. Δημήτρης Σαλπιγγίδης, 10. Γιώργος Καραγκούνης, 2. Γιάννης Μανιάτης, 8. Παναγιώτης Κονέ, 7. Γιώργος Σαμαράς, 16. Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ: 1. Μπουμπακάρ Μπάρι, 17. Σερζ Οριέ, 5. Ντιντιέ Ζοκορά, 22. Σουλεϊμάν Μπάμπα, 3. Αρτούρ Μποκά, 9. Ισμαέλ Τιοτέ, 20. Γκόφρι Ντιέ, 8. Σάλομον Καλού, 19. Γιάγια Τουρέ, 10. Ζερβίνιο, 12. Βίλφριντ Μπονί.

Να… μη νικήσουν οι Ιάπωνες!...

Η Συνέχεια ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου