ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Στο πλατό του «Δέστε τους». Σφαγμένοι Καινούργιου-Μουτσινάς αμίλητη η Ηλιάκη

Αφήνει σιγά σιγά τις παραστάσεις στην άκρη και πρωταγωνιστεί πλέον στο θέατρου του… παραλόγου. Ο λόγος φυσικά για το Νίκο Μουτσινά ο οποίος

σε συνδυασμό με τη Μαρία Ηλιάκη έχουν καταφέρει αυτή την περίοδο να μας δίνουν πλούσιο και καυτό τηλεοπτικό ρεπορτάζ. Λέτε να με απειλήσουν και πάλι με εξώδικό; Εδώ γελάμε… γελάμε!!!
Ο πανικός που επικρατεί στο πλατό του «Δέστε τους» τις τελευταίες ημέρες είναι απερίγραπτος. Εμφύλιος πόλεμος που έχει κι αυτός θύτες αλλά και θύματα.
Αφορμή για το κακό κλίμα στην εκπομπή είναι φυσικά το γεγονός πως η Κατερίνα Καινούργιου θα βρεθεί το καλοκαίρι με δική της μεσημεριανή εκπομπή σε αντίθεση με τους άλλους δύο οι οποίοι δεν ξέρουν τι τους ξημερώνει. Ειδικά η Μαρία Ηλιάκη δεν γνωρίζει καν αν θα συνεχίσει να υπάρχει στο κανάλι.
Μάταια η αρχισυντάκτρια της εκπομπής Μαίρη Κούσουλα προσπαθεί να χαμηλώσει τους τόνους μεταξύ των παρουσιαστών τονίζοντας τους πως στην προκειμένη στιγμή η εκπομπή είναι ο κοινός τους παρονομαστής, αφού μετά από κάθε σύσκεψη το κλίμα γίνεται όλο και πιο βαρύ.
Ο «μέντορας» της Κατερίνας Καινούργιου-όπως συνηθίζει να αποκαλεί
τον Μουτσινά σε κάθε δήλωση της- όχι μόνο δεν στάθηκε δίπλα της ως μέντορας αλλά τόσες μέρες μετά δεν έχει πει ούτε ένα μπράβο, συγχαρητήρια, μια καλή κουβέντα στην Κατερίνα για να της δώσει δύναμη για το νέο της βήμα. Και δεν φτάνει μόνο αυτό.
Ο Νίκος θεωρεί υπεύθυνο και κατηγορεί τον «πρώην» φίλο του, Νίκο Παρτσώλη ο οποίος θα υπογράφει την αρχισυνταξία της εκπομπής της Κατερίνας-λες και ο Παρτσώλης έχει θέατρα ή προτάσεις για τηλεοπτικές εκπομπές και δεν ξέρει αν θα προλάβει να τους βολέψει όλους.
Σε τέτοιο σημείο έφτασε ο Μουτσινάς να ψάχνει αιτίες παντού, να του φταίνε όλοι και όλα και να προσπαθεί να καλύψει τις δικές του αδυναμίες κατηγορώντας άλλους .
Το καλό με αυτό το «παρεάκι» είναι ότι όλοι είναι λάτρεις του web, με αποτέλεσμα όταν δεν είναι on air αλλά συνεχίζουν να βρίσκονται στον ίδιο χώρο να τσεκάρουν τα mail τους, να παρακολουθούν τί γίνεται στα social media, στις σελίδες τους, στα προσωπικά τους blogs και sites γιατί πλέον το να μιλήσουν μεταξύ τους είναι σχεδόν απίθανο.
Η Ηλιάκη δε μιλάει σε κανέναν αφού προτιμά να κάθεται κακόκεφη και να παίζει με το κινητό. Ούτε ελέω εγωισμού δεν κρύβεται, να ρίξει ένα βλέμμα, να πει μια κουβέντα ρε αδέρφια. Βλέπετε κάποτε οι γραμματείς είχαν καλύτερη μοίρα απο τις παρουσιάστριες και αυτό την πληγώνει.
Ο Μουτσινάς από την άλλη καπνίζει πίσω από τις κάμερες με νευρικές κινήσεις, αφού όπως φαίνεται συνειδητοποιεί πως σιγά σιγά αρχίζει και χάνει τη δύναμη που είχε κάποτε.
Η δύναμη του βέβαια άρχισε να χάνει την ισχύ της από το χειμώνα, αν θυμηθεί κανείς την τεράστια αποτυχία του Νικ ο κλοκ. Και αυτό είναι άλλος ένας επιπλέον λόγος που ο Νικο-λάκης πρέπει να φοβάται περισσότερο, γιατί σ΄αυτές τις δύσκολες εποχές όλα που μετράνε.
Όλο αυτό το κλίμα έχει αναστατώσει την Κατερίνα η οποία παρόλο που πάντα ήταν με το χαμόγελο στα χείλη και φερόταν όπως μια σωστή επαγγελματίας ακόμη κι όταν είχε ακούσει τη χειρότερη κριτική, αυτή τη φορά φαίνεται πως δεν μπορεί να κρατήσει την ψυχραιμία της. Πλέον το κορίτσι με το ζόρι γελάει και σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες έχει φτάσει σε σημείο να κλαίει στην τουαλέτα μη μπορώντας να συνειδητοποιήσει πως «οι δικοί» της άνθρωποι συμπεριφέρονται κατ΄αυτόν τον τρόπο.
Και με το δίκιο της που ξεσπά αφού περίμενε τη στήριξη και τη θετική ενέργεια των συναδέλφων της και σίγουρα δεν ήθελε να γίνει η αφορμή για να δημιουργηθεί αυτή η κατάσταση. Το ότι πολλοί δεν θα χαιρόντουσαν με τα καλά γι΄αυτή νέα το γνώριζε αλλά δεν περίμενε πως θα βρει απέναντι της το Νίκο και τη Μαρία.
Κι αν αυτά αρχίζουν από συμπεριφορές και στόματα δικών της φανταστείτε τι έχει να ακούσει στο μέλλον. Θα πέσουν να τη φάνε την κοπέλα.
Τουλάχιστον αυτή θα έχει την ασφάλεια της δικής της εκπομπής.
Κι έτσι ξαφνικά ξεχάστηκαν τα φιλιά που είχαμε δει στο τρέιλερ του Δέστε τους στην αρχή της σεζόν και τα φιλιά μεταξύ τους γίνονται πισώπλατες μαχαιριές.
Μα καλά κι εκεί στον Alpha, είναι δυνατόν να δίνετε εκπομπή στην Καινούργιου και να αφήνετε την Ηλιάκη στο ψυγείο τη στιγμή μάλιστα που έχει δηλώσει πως θέλει να κάνει Πρωινό; Ε δεν γίνεται. Πως να μη σπάσουν μετά τα νεύρα της παρουσιάστριας; Την τεντώσατε. Κι αυτή είναι μόνο η αρχή.


nasssos blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου