ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Κι όμως γίνονται θαύματα στο Μουντιάλ!!

Όλα γίνονται σε αυτό το Μουντιάλ της Βραζιλίας...Ακόμα και θαύματα. Μάλιστα θαύματα. Σαν αυτό στο εναρκτήριο παιχνίδι της διοργάνωσης ανάμεσα στην
οικοδέσποινα Βραζιλία και την Κροατία που ανάπηροι κατάφεραν να σηκωθούν από την αναπηρική τους καρέκλα για να πανηγυρίσουν τα γκολ του Νεϊμάρ και της παρέας του.

Ας μιλήσουμε σοβαρά όμως. Κάποιοι επιτήδειοι φίλαθλοι των καριόκας θέλησαν να εκμεταλλευτούν τα προνόμια που έδιναν η Οργανωτική Επιτροπή του Παγκοσμίου Κυπέλλου και η FIFA στους ανθρώπους με κινητικά προβλήματα αλλά δεν τα πρόβλεψαν όλα.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των βραζιλιάνικων εφημερίδων οι αρχές της χώρας διεξάγουν έρευνα μετά τις καταγγελίες απλών θεατών ότι συμπατριώτες τους που κάθονταν σε αναπηρικά καροτσάκια στις ειδικές θέσεις των κερκίδων πετάχτηκαν από τις καρέκλες τους για να πανηγυρίσουν τα γκολ της Βραζιλίας.

Περισσότερες από 20 φωτογραφίες βρίσκονται στα χέρια των αρχών με ανάλογα «θαύματα» και πλέον αναζητούνται οι «ανάπηροι» που ...έγιναν καλά χάρις τα γκολ του Νειμάρ .

Το συγκεκριμένα εισιτήρια είχαν εκδοθεί από την Παγκόσμια Ομοσπονδία σε πολύ χαμηλότερη τιμή και σε πολύ καλά σημεία του γηπέδου. Η Βραζιλιάνικη αστυνομία δεν διεξάγει την έρευνα μόνο στους αγώνες που έχουν ήδη γίνει αλλά και σε όσους αναμένεται αφού υπάρχουν πληροφορίες ότι μπορεί να υπάρξουν κι άλλα παρόμοια φαινόμενα στα εναπομείναντα παιχνίδια του Μουντιάλ .

Του Μουντιάλ των ...θαυμάτων



antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου