ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Βόμβα μεγατόνων! Ποιον Έλληνα θέλει ο Μουρίνιο;


Ο προπονητής της Τσέλσι, ο μεγάλος Ζοσέ Μουρίνιο, τσεκάρει προσωπικά παίκτη κορυφαίας ελληνικής ομάδας.


Μόνο τυχαία δεν ήταν τα εγκώμια των αγγλικών sites για τον Κώστα Μανωλά, μετά την καταπληκτική του εμφάνιση κόντρα στην Ιαπωνία. Στη βρετανική μανατζερική πιάτσα αποτελεί πλέον κοινό μυστικό πως οι ...μισές ομάδες του πρωταθλήματος κάνουν σκάουτινγκ τον Έλληνα στόπερ. Μάλιστα, η αναφορά του Skysports ("ο Μανωλάς είναι έτοιμος να παίξει στη Πρέμιερ Λιγκ") αποτελεί αξιόπιστη εκτίμηση αφού προέρχεται από το χώρο των agent.


Η ταχύτητα, η δύναμη, τα τάκλιν και η αλτικότητα του νεαρού άσου του Ολυμπιακού, σε συνδυασμό με το ότι παίζει με επιτυχία Τσάμπιονς Λιγκ και τώρα Μουντιάλ, τον έχουν κάνει "δημοφιλή στόχο" στο Νησί. Επίσης, κάτι που φαντάζει λεπτομέρεια για εμάς αλλά στην Αγγλία δίνουν ιδιαίτερη σημασία, είναι το γεγονός πως οι ομάδες σκέφτονται ότι θα "ψωνίσουν" παίκτη από τον Ολυμπιακό. Αυτό μετράει πολύ για τους συλλόγους που αγοράζουν από την Ελλάδα, αφού τα τελευταία χρόνια και πέρα από τους "Ιταλούς" Τοροσίδη και Φετφατζίδη, στη (δύσκολη) αγγλική αγορά οι Πειραιώτες πούλησαν Μιραλάς, Αμπντούν, Τζιμπούρ και Μήτρογλου. 

Ο Μανωλάς, ωστόσο, ίσως κάνει ακόμα μεγαλύτερο "μπαμ" από τους προαναφερθέντες, καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του sportdog, στους "μνηστήρες" για τον νεαρό αμυντικό από την Αγγλία, βρίσκεται εσχάτως και η Τσέλσι!

Ο 23χρονος στόπερ έχει μπει για τα καλά στο "μάτι" του Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος ήδη έχει συγκεντρώσει αρκετά στοιχεία γι΄ αυτόν, τον παρακολούθησε κόντρα στην Ιαπωνία και θα τον ξαναδεί και με την Ακτή. Το θετικό στην όλη υπόθεση είναι ότι υπάρχουν κοινοί γνωστοί σε ...Ελλάδα, Πορτογαλία, Ιταλία, Αγγλία που μπορούν να βοηθήσουν σε αυτό το deal, εφόσον ο "Μου" ανάψει το "πράσινο φως"!  Με το ...ρεύμα που έχει ο Μανωλάς λοιπόν, η Ακτη Ελεφαντοστού των σπουδαίων επιθετικών, προσφέρεται ώστε να κάνει ματς για (μεγάλη) μεταγραφή! 

Ο Ολυμπιακός, πάντως, σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να πουλήσει φθηνά. Στο Λιμάνι, στις βολιδοσκοπήσεις που τους γίνονται από μάνατζερ (και όχι μόνο), οι απαιτήσεις τους για τον Κώστα ξεκινάνε πλέον από τα 15 εκατομμύρια ευρώ! Μπορεί το νούμερο να ακούγεται μεγάλο, ωστόσο οι Ερυθρόλευκοι κοστολογούν τον Μανωλά συγκριτικά και με τα λεφτά (20+) που ζητάνε Μπενφίκα και Πόρτο για τους Γκαράι και Μανγκαλά αντίστοιχα...





sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου